Skip to content

Dissenya el teu Viatge

- t'ajudem a fer el teu viatge a la teva mida -

Nepal - Viatge

Nepal és un país molt interessant però, com passa a tot arreu, hi ha molts Nepals i moltes maneres d’acostar-s’hi. En aquest web tens itineraris de viatge per Nepal, però potser no s’adapten del tot al que tu vols, ja sigui per qüestió de dies, d’objectius, de manera de viatjar o el que sigui.

Vols fer un viatge a la teva mida, però no vols viatjar plenament pel teu compte. Doncs res més fàcil.

Quants dies vols viatjar?

Què vols fer?

Què és el que t’interessa i atreu més?

Vols que t’ho organitzem tot o prefereixes viatjar mig lliurement?

Cada viatger és diferent i cadascú té les seves preferències. Quines són les teves?

Des de PLAN HIMALAYA t’ajudem a dissenyar el teu propi programa de viatge.

El primer pas és teu decidint quants dies vols viatjar i què és el que més t’interessa.

Ens pots demanar simplement que t’organitzem un viatge, dir-nos què és el que t’interessa més i en quants dies de viatge estàs pensant i nosaltres et fem un programa. Però potser millor que comencis coneixent una mica què pots trobar a Nepal, què et pot atreure més… i deixar-te inspirar.

 

Naturalment tens molta informació a l’abast, tant a internet mateix com en alguna de les guies de viatge que trobaràs. Però al nostre web també t’hem posat informació que et pot ser molt útil per configurar el teu propi viatge.

Per una banda hem escrit informació sobre diferents llocs de Nepal. No estan tots, naturalment, però sí els més representatius. Hi trobaràs una informació general de què pots trobar i com és cada indret.

Després també tens una sèrie d’activitats o experiències que poden fer el teu viatge una mica diferent. Algunes són relativament normals, com poden ser les visites guiades per Kathmandu o Pokhara, tot i que les fem una mica diferents i també tens visites alternatives, però moltes les hem construït expressament nosaltres mateixos i no les trobaràs en altres agències. N’anem afegint de tant en tant.

També tens els programes de viatge, que són molt útils com a punt de partida, ja que pots anar afegint i traient elements, configurant un programa final i diferent.

Tots aquests elements t’inspiraran i et faran veure més clar quins són els llocs on vols estar o quines activitats t’interessen més. Però encara més, potser hi ha algun lloc o alguna activitat que t’interessen i no ho has vist al nostre web. Cap problema. Ens ho comentes i ho afegim al programa.

 

… i llavors comencem a treballar plegats. Hi ha moltes maneres de fer-ho, ens pots passar un esquema o ho parlem directament i entre tu i nosaltres farem el viatge que s’acosti més al que tu vols. Nosaltres estem per aconsellar-te i explicar-te la realitat del país. Com són els allotjaments, el transport, els permisos, etc. Tot allò que et pugui ajudar a prendre la decisió entre un lloc o un altre quan tinguis dubtes.

 

A més, pots viatjar en el format que vulguis. Des de fer-ho lliurement pel teu compte i nosaltres simplement t’organitzem alguna activitat, un petit trek, els vols, algun transport en vehicle privat, etc. a viatjar amb tot el programa complet, allotjaments, visites, transport, guia, menjars. Entre una opció i l’altra hi ha tot un ventall de maneres d’organitzar el viatge, però com a filosofia nostra de viatge també et direm que ens agrada que puguis experimentar el país, la seva gent, els seus paisatges.

Normalment el format normal seria tenir els allotjaments i el transport, i optar per tenir un guia durant tot el viatge, només en alguns dies concrets, o no tenir-ne (algunes activitats han de ser conduïdes per guia).

 

També dir-te que nosaltres planegem el viatge, organitzem tots els detalls sobre el terreny i fem el seguiment diari per comprovar que tot anirà com ha d’anar, aquesta és la nostra feina. La teva és experimentar, viatjar amb els ulls oberts, observar aquells moments únics que no es poden programar i que seran els més valuosos i gaudir d’una experiència que ha de ser única per a tu.

Ah! i naturalment, tot això també val per Sikkim i Darjeeling, Bhutan i Tibet.

 

Així doncs, mira i busca, deixa’t inspirar, comença a imaginar i ho parlem, sigui via mail, whatsapp o fins i tot amb alguna videotrucada.

El teu viatge comença ara!

ENS AGRADA PARLAR AMB TU

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin. Sense cap compromís naturalment.