Petit Trek de Lwang i Jhinu Danda

- amb les aigües termals de Jhinu -

Nepal - Activitat de més d'un dia - Petit trek

Un petit trek però molt bonic, que transita per zones no excessivament concorregudes i on podrem gaudir de força més tranquil·litat que en altres zones. Com a cirereta del pastís, l’itinerari acaba amb un merescut bany d’aigües termals al costat del riu que baixa potent al costat nostre.

Trek de 4 dies

Duresa mitjana, sense dificultat tècnica

Altitud màxima 2080m

Nit a altitud més elevada a 1760m

Guia de muntanya local en anglès

Allotjament i menjars en lodge durant el trek

Trasllat en vehicle privat

Aquest recorregut és una de les moltes combinacions que es poden fer per la zona sud dels Annapurnes i que a grans trets inclou les dues vessants separades per el riu Modi Khola que surt de la gelera del Camp Base de l’Annapurna. Si mentre la part que té Ghandruk com a punt central sol estar molt més concorreguda, la zona on es desenvolupa l’itinerari que us proposem aquí és força més tranquil·la.

La ruta transita per boscos i conreus en terrassa, amb poblets força bonics, dominats principalment per gent d’ètnia Gurung. Compta amb bones vistes d’alguns cims de l’Himàlaia, amb la impressionant presència del Machhapuchre i l’Annapurna Sud.

Lwang on passem la nostra primera nit és un poble representatiu de la zona i molt ben cuidat, una mica laberíntic amb les seves cases ben juntes, i on la comunitat ha anat arreglant-les per acollir els senderistes en règim de “homestay”. L’itinerari va guanyant alçada per assolir el llom de la muntanya, des d’on recuperem unes bones vistes i passem pels bonics entorns de Photana fins arribar a Deorali, el punt més alt de la ruta i naturalment amb millors vistes. A partir d’aquest punt ja comencem a perdre alçada cap als pobles de Tolka i Landruk, penjats al vesant de la muntanya i envoltats de conreus. Ja només ens quedarà travessar el Modi Khola i tornar a pujar cap a Jhinu Danda, on ens esperen les seves piscines d’aigua termal just al costat del riu.

 

Les etapes d’aquest itinerari estan pensades per a excursionistes habituats a caminar per la muntanya, però també es poden fer jornades més suaus afegint una pernoctació a Photana.

En el programa que presentem el trasllat es fa en jeep privat fins a Anante per començar el trek, i des de Kimche a l’acabar, però també es pot fer en vehicle normal fins a Hemja, el que implica caminar unes tres horetes sobre terreny pla fins Anante i pujar llavors a Lwang, i per acabar haurem de caminar unes tres horetes més de Kimche a Nayapul (també es podria agafar algun bus local si en passa cap) on ens esperarà el nostre vehicle per tornar a Pokhara.

 

Com tots els nostres recorreguts, l’itinerari es pot personalitzar i adaptar al gust, necessitats i preferències del viatger, sobretot pel que fa a l’estada al Nepal fora del recorregut del trek. Podeu optar pel viatge complet o només la contractació exclusiva del trek i viatjar pel vostre compte al Nepal.

dia 1

 

Carretera de Pokhara a Anante  ­~1h. Trek a Lwang (1550m) ~2h

dia 2

 

Trek a Tolka (1700m) per Photana i Deorali (2080m) ~4h/5h

dia 3

 

Trek a Jhinu Danda (1780m) ~4h/5h

dia 4

 

Trek a la pista de Nayapul  (1070m) ~2h/3h. Carretera a Pokhara

EL PREU INCLOU
·       Jeep des de Pokhara a Ananta i des de Kimche a Nayapul i Pokhara (vehicle normal en opció, vegeu notes)

·       Allotjament en lodges i tres àpats diaris durant el trek d’acord amb el pla detallat

·       Guia de muntanya de parla anglesa durant tot el trek

·       Assistent de guia per a grups de més de 8 persones

·       1 portador per cada 2 o 3 components

·       Targeta TIMS (Trekkers ‘Information Management Systems) de permís de trek

·       Entrada a l’Annapurna Conservation Area Project (ACAP)

·       Salari, menjar, allotjament i assegurança de tot l’equip

 

EL PREU NO INCLOU
·       Allotjament a Pokhara, que s’inclou en el vostre viatge particular

·       Propines al staff

·       Begudes, trucades de telèfon, connexió a internet i qualsevol altra despesa de caire personal

·       Durant els treks dutxes d’aigua calenta, begudes, càrregues de bateries, i altres necessitats de caire personal

·       Assegurança mèdica i de viatge

·       En general qualsevol concepte no especificat en aquest programa, així com qualsevol necessitat d’assistència personal per a afers aliens al mateix

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.