Skip to content

Condicions de contractació

 1. Els preus són en US$ i han de ser abonats en aquesta moneda per evitar confusions i sorpreses desagradables amb els canvis de valor de les divises.
 2. No contractem vols internacionals des del punt d’origen fins a Nepal. Sí que tramitem els bitllets per als vols interiors i cap a Bhutan i el Tibet.
 3. Els vols interiors al Nepal, i els vols al Tibet o Bhutan solen estar subjectes a canvis per part de les companyies aèries sense previ avís per la qual cosa es revisarà el preu en el moment de la reserva. En determinats moments pot sortir més econòmic tramitar-los des del punt d’origen per el client.
 4. Els preus estan basats en els allotjaments detallats en el pla en règim d’habitació doble amb esmorzar si no s’indica el contrari. Totes les habitacions disposen de bany privat, excepte en algun dels monestirs o en els bhatis durant els treks.
 5. Tots els allotjaments (exceptuant els bhatis en els treks) estan reservats amb antelació i es re-confirmen tots just abans de començar el viatge i durant el mateix, però en l’hipotètic cas que no fos possible el allotjar-se a l’establiment esmentat s’oferirà un allotjament de característiques similars.
 6. Els preus inclouen els actuals VAT (13%), les taxes hoteleres i de serveis i les taxes governamentals que poden estar subjectes a canvi.
 7. Si hi hagués una fluctuació important en les taxes, els preus oficials o en el valor de canvi entre rupies nepaleses i dòlars USA, s’efectuarà una revisió del preu total del viatge amb anterioritat a la sortida del viatge i amb una antelació suficient.
 8. Normalment el viatge es considera confirmat amb una transferència bancària (despeses compartides) del 40% del cost total del viatge. En la majoria dels casos, l’últim 60% del cost total es pagarà en efectiu a l’arribada a Kathmandu, però som flexibles pel que fa al pagament i ens adaptem a les vostres preferències.
 9. Política de cancel·lació per al viatge o trek:
  1. No es podran retornar els imports ja efectuats per l’agència a tercers que no ens sigui possible recuperar depenent de les condicions particulars de cada proveïdor, tot i que en la majoria de casos no sol haver-hi problema.
  2. Cancel·lació anterior a 21 dies previs a l’inici del viatge: es retorna el 100% de l’import efectuat (descomptant els pagaments ja efectuats per l’agència que no puguem recuperar), i una taxa d’US$ 70 en concepte de les tramitacions realitzades i la transferència bancària.
  3. Cancel·lació entre 20 i 8 dies previs a l’inici del viatge: es retorna el 50% de l’import efectuat (descomptant els pagaments ja efectuats per l’agència que no puguem recuperar).
  4. Cancel·lació entre 7 dies previs i l’inici del viatge: no es retorna cap import.
 10. Política de cancel·lació en cas d’anul·lació d’una part del grup:
  1. L’import total “per persona” de cada viatge varia en funció del nombre de persones que componen el grup. Si en un viatge de grup un membre (o més) cancel·la la seva participació, no es pot retornar la seva part de l’import dels serveis compartits sense augmentar el preu als components que sí realitzen el viatge. Cal estudiar cada cas particularment.
 11. Tots els preus són vàlids en l’any en curs que figura en el nom de l’arxiu.

 

NOTA sobre les decisions dels guies de muntanya: Els guies sempre intenten vetllar per la seguretat i la confortabilitat d’un trek, així com atenir-se a la legalitat pel que fa a permisos  i recorreguts. És per això que és imprescindible seguir les seves decisions, i encara que naturalment es poden discutir, el guia tindrà l’última paraula que prendrà en funció de com valora una situació donada i al client. Malgrat tot en cas de discrepància profunda es pot contactar amb l’oficina a Kathmandu per dirimir qualsevol assumpte sobre el terreny i mirar de trobar la solució òptima en cada cas.
Tot i així, si el client opta per no seguir les directrius del guia, es considera que el contracte queda trencat i la responsabilitat de l’agència davant de qualsevol eventualitat que pugui ocórrer queda anul·lada a partir d’aquest moment.

 

NOTA sobre el pes que carreguen els portadors: En els nostres treks la limitació de pes que cada excursionista pot passar al portador és de 10Kg per persona. Ens prenem aquesta limitació molt seriosament a fi de garantir unes condicions de treball dignes per a l’staff que treballa per a nosaltres i, en definitiva, per a vosaltres. Donat que malauradament hem patit algun abús per part d’algun client, si veiem que es supera ostensiblement aquest límit de 10Kg per persona, us requerirem que carregueu la part sobrant vosaltres mateixos o opteu per deixar part del material, segur que no imprescindible, juntament amb el que ja deixeu al vostre hotel.