Senderisme a l'Australian Camp

- una de les sortides de sol més boniques -

Nepal - Activitat de més d'un dia - Petita ruta

L’Australian Camp és un lloc idíl·lic de fàcil accés ideal per desconnectar un parell de dies i ideal també per aquells que viatgeu amb nens petits. S’hi arriba des de Pokhara pujant per un sender durant una horeta i mitja i les vistes sobre l’Annapurna Sud i el Machhapuchhre són espectaculars. Relaxeu-vos i desconnecteu.

Senderisme de 2 dies

Origen i final a Pokhara

Qualsevol època de l’any

Duresa baixa, assequible a tothom que li agradi caminar una mica

Sense problemes d’altitud

Guia de muntanya local de parla anglesa

Allotjament i menjars en lodge

Transport en vehicle privat

Si Pokhara s’ha establert com un gran centre d’atracció turística al Nepal això és en gran part a causa que la zona sud de l’Annapurna acumula bona part dels treks de curta durada i assequibles per a un públic ampli. Però entrar a la zona delimitada del Parc Nacional de l’Annapurna (ACAP) implica pagar el preu de l’entrada i tramitar la targeta de trek (TIMS) pel que té un cost elevat per aquells que tan sols volen fer un petit trek de dos o tres dies. De tota manera i afortunadament, l’itinerari que us proposem es troba just fora del límit de la zona de protecció, de manera que no implica aquest cost extra.

El camí transita entre boscos de rododendres i camps de conreu i pastura als peus dels cims de l’Himàlaia i és apte per a tothom a qui li agradi mínimament caminar per la muntanya. L’Australian Camp és un conjunt de lodges que es troba en un turó obert i les sortides de sol des d’aquí són molt boniques, amb l’Annapurna Sud i el Machhapuchhre davant nostre tenyint-se amb els colors de la sortida del sol. És un lloc espaiós per descansar i relaxar-se, perfecte fins i tot per romandre un dia sense fer res, lluny de tot.

 

Aquest itinerari es pot realitzar en els dos sentits, però en el sentit de marxa que us proposem es perd més alçada de la que es guanya, de manera que la major part del recorregut és en baixada. L’ascens és de curta durada, encara que una mica més abrupte, guanyant 400 metres de desnivell des Kande fins l’Australian Camp, fent possible a més realitzar l’itinerari a la tarda, de manera que és possible volar des de Kathmandu al matí i començar la ruta el mateix dia si cal.

La ruta de tornada és més llarga però pràcticament en descens, perdent 1000 metres en altitud fins Phedi. El paisatge és bonic, passant pel poble de Dhampus, granges i camps de conreu en terrassa, però bona part, sobretot el final, són escales i escales, pel que si algú creu que pot ser massa, sempre es pot tornar pel mateix lloc fins a Kande. Ja sigui a Phedi o a Kande, el nostre vehicle ens esperarà per tornar a Pokhara.

dia 1

 

Carretera a Kande (1770m) – Trek a l’Australian Camp (2165m) 1h/2h

La nostra ruta comença en vehicle per carretera des de Pokhara, i com la jornada d’avui no és molt llarga es pot sortir fins i tot després de dinar, depenent del temps i de l’època de l’any. Kande és el punt d’arrencada de la nostra ruta i es troba a 1.30h més o menys des Lakeside a Pokhara.

Pujarem per zona boscosa i alguns trams més oberts per guanyar uns 400 metres de desnivell fins a l’Australian Camp.

·       Inici del servei de guia de muntanya

·       Vehicle privat des del vostre allotjament a Pokhara fins a Kande

·       Dinar i sopar

·       Lodge a l’Australian Camp (o Pothana)

 

NOTA: El turisme interior a Nepal comença a despuntar una mica, i l’Australian Camp és una de les destinacions preferides i assequibles per als nepalesos, pel que a vegades pot ser que no hi hagi lloc disponible. En aquest cas faríem una mitja horeta més de trajecte suau fins a Pothana, que també és ben bonic.

 

dia 2

 

Trek a Dhampus (1650m) i Phedi (1130m) 4h/5h – Carretera a Pokhara

Les sortides de sol des d’aquí són precioses, i per tant és més que recomanable aixecar-se a punta d’alba per observar l’espectacle. El Annapurna Sud amb el Hiunchuli i el Machhapuchhre dominen la nostra atenció just davant nostre.

Després d’esmorzar i amb tranquil·litat començarem el nostre recorregut de descens suau primer cap a Dhampus, per seguir baixant cap a la carretera a Phedi on trobarem el nostre vehicle que ens durà de tornada a Lakeside.

·       Final del servei de guia de muntanya

·       Vehicle privat des de Phedi o  Kande fins al vostre allotjament

·       Esmorzar

 

NOTA: Com ja hem apuntat es pot optar per baixar a Kande pel mateix camí de pujada.

EL PREU INCLOU
·       Trasllat en vehicle privat de Pokhara a Kande i de Phedi a Pokhara

·       Guia de muntanya local titulat de parla anglesa

·       Assistent de guia per a grups de més de 6 senderistes

·       Allotjament en lodge i àpats inclosos d’acord amb el programa.

·       Taxes governamentals i VAT

·       Salari, menjar, allotjament i assegurança de tot l’equip

 

EL PREU NO INCLOU
•       Allotjament a Pokhara que va inclòs en el programa de viatge complet en on s’insereix aquesta extensió.

•       ATENCIÖ: Aquest curt trek no inclou portador causa de que no cal carregar massa. Es pot demanar opcional.

•       Dinars i sopars fora del trek

•       Propines a l’staff

•       Begudes fredes i calentes, trucades de telèfon, accés internet i qualsevol necessitat de tipus personal.

•       Assegurança mèdica.

•       Cap concepte no especificat en el programa, així com qualsevol tipus d’assistència personal al viatger per a assumptes aliens al programa d’aquest viatge.

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.