Volant entre Muntanyes

- des dels aeroports de Kathmandu i Pokhara -

Nepal - Activitat d'un dia

Veure les muntanyes de l’Himàlaia des de l’aire volant al seu costat sempre és una experiència interessant i tenim diferents opcions per fer-ho. La més assequible són els vols en avió bimotor al voltant de l’Everest, mentre que no apte per a totes les butxaques però espectacular, és poder agafar un helicòpter per arribar-te fins al Camp Base de l’Everest o de l’Annapurna.

Unes 4h al matí

Origen i final al vostre allotjament de Kathmandu

(Subjecte a condicions meteorològiques)

 

Una opció interessant és realitzar el vol panoràmic al voltant de l’Everest. El recorregut està ben plantejat i tots els passatgers, se situïn en el costat dret o al costat esquerre de l’avió, tenen una visió perfecta des de l’aire d’aquesta zona del Khumbu amb l’Everest com a centre d’atenció, ja que es realitza una passada per a cada costat. Els vols són a primera hora del matí a causa de la major probabilitat de trobar el cel serè i hi hagi menys núvols, però si les condicions de visibilitat o les condicions meteorològiques no són bones per al vol, aquest pot retardar-se.

Si les males condicions meteorològiques persisteixen i el vol es cancel·lés s’ofereix un canvi de data al client o se li retorna l’import del passatge si el client no pot, o no vol, optar a un altre dia (no es pot retornar l’import del transfer de l’allotjament a l’aeroport).

 

EL PREU INCLOU
·       Vehicle privat a i des de l’aeroport

·       Vol panoràmic a l’Everest Kathmandu-Kathmandu

EL PREU NO INCLOU
·       Qualsevol necessitat de tipus personal

·       Propines a l’staff

 

Entre 5h i 6h al matí

Origen i final al vostre allotjament de Kathmandu o Pokhara

No solen operar entre juny i setembre

 (Subjecte a condicions meteorològiques)

 

Una opció molt més exclusiva que el vol en avió al voltant de l’Everest és el vol en helicòpter al Camp Base de l’Everest.

El recorregut surt de l’aeroport de Kathmandu on ens haurem desplaçat en vehicle privat, per dirigir-nos cap a Lukla on l’helicòpter fa una petita aturada tècnica.  Des de Lukla el vol segueix la vall fins a Namche, la principal població del Khumbu, per enfilar la vall de Gokyo sobrevolant els seus bonics llacs. Des d’allí entrem ja a la vall principal per on passa el recorregut del trek del camp base, on arribarem aviat. El vol farà una aturada al Camp Base d’uns 10 o 15 minuts o al Kala Patthar des d’on es veu l’Everest just al davant. Ja de tornada el vol s’atura a Syangboche per fer un breu esmorzar, i des d’allí anem cap a Lukla i Kathmandu.

L’experiència és espectacular i la visió sobre els boscos, rius, geleres i cims d’aquesta regió és privilegiada. Naturalment les condicions meteorològiques afecten els vols en helicòpter i poden cancel·lar-se o modificar-ne les aturades a terra que us hem descrit aquí.

Aquesta opció naturalment no és apta per a totes les butxaques. Es reserva l’helicòpter complet i és exclusiu per al grup que el reserva. Els helicòpters tenen una capacitat màxima de cinc persones.

Per a viatgers solitaris pot haver-hi la possibilitat d’incorporar-se algun grup, però és una opció que cal consultar i no sempre és possible.

També hi ha plans de vol més senzills, sense aturar-se al Kala Patthar ni a Syangboche i, per tant, una mica més econòmiques.

Des de Kathmandu també hi ha altres destins, com poden ser Langtang o Gosainkund.

 

EL PREU INCLOU
·       Transport en vehicle privat

·       Vol en helicòpter al Camp Base de l’Everest

EL PREU NO INCLOU
·       Esmorzar a Syangboche

·       Qualsevol necessitat de tipus personal

·       Propines a l’staff

 

Unes 2h al matí

Origen i final al vostre allotjament de Pokhara

No es recomanable entre juny i setembre

(Subjecte a condicions meteorològiques)

 

Al igual que el vol en helicòpter al Camp Base de l’Everest, aquesta és una opció no apta per a totes les butxaques, però fer-ho al Camp Base de l’Annapurna resulta bastant més econòmic, ja que la distància és força més curta.

El vol, que té una durada de 30 minuts, surt de l’aeroport de Pokhara i s’endinsa per la vall del Modi Khola per arribar a la seva capçalera formada pel circ de muntanyes dels Annapurnes, on aterra. Allà podreu estar-hi durant una mitja hora contemplant els impressionants cims que teniu al davant, per sobre dels 8000 metres d’alçada, abans de reprendre el vol de tornada durant 30 minuts més .

Es lloga l’helicòpter sencer, de manera que el preu per persona varia depenent del grup. Els helicòpters solen admetre un màxim de 5 passatgers. Per als viatgers en solitari o grups que siguin només de dues o tres persones, la companyia d’helicòpters fa sortides programades on hi ha l’opció incorporar-se sense haver de pagar el cost de tot l’helicòpter, però millor demanar-ho amb temps i sempre està subjecte a disponibilitat.

També hi ha l’opció de volar a Muktinath.

 

EL PREU INCLOU
·       Transport en vehicle privat

·       Vol en helicòpter al Camp Base de l’Annapurna

EL PREU NO INCLOU
·       Qualsevol necessitat de tipus personal

·       Propines a l’staff

 

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.