Vol en Tàndem-parapent

- a Pokhara -

Nepal - Activitat d'un dia

Aquesta és una de les activitats estrella de Pokhara. Passejant per Lakeside segur que no se us escapen els parapents de diferents colors que baixen des de Sarankot, dalt del turó que s’eleva al nord de Lakeside, per aterrar a la riba del llac.

Unes 3h/4h de matí o tarda

Origen i final al vostre allotjament a Pokhara

Pilots titulats de parla anglesa

Aquesta és una de les activitats estrella de Pokhara. Passejant per Lakeside segur que no se us escapen els parapents de diferents colors que baixen des de Sarankot, dalt del turó que s’eleva al nord de Lakeside, per aterrar a la riba del llac.

Per a aquesta activitat se us recull en el vostre allotjament per desplaçar-vos per carretera fins Sarangkot, un petit conjunt de lodges dalt del turó on se situa la rampa de sortida dels vols. Us recomanem el vol de 30 minuts, que considerem suficient, i podeu optar a les fotografies o renunciar-hi. Des del punt d’aterratge, que està en algun dels prats al costat del llac al nord de Lakeside, se us retorna al vostre allotjament.

Molts dels pilots són occidentals que fan temporada a Pokhara, tot i que cada vegada hi ha més nepalesos amb titulació i molta experiència adquirida. Aquesta activitat naturalment està subjecta a les condicions meteorològiques i no està permesa a menors de 8 anys. Es recomana portar calçat que subjecti bé el peu i una jaqueta o paravent no està de més.

Els preus solen ser fixats per l’associació de companyies de parapent que passen una petita comissió per client a agències com la nosaltres, pel que el preu us surt igual de preu si ho gestioneu a través nostre o directament en alguna de les companyies que fan parapent a Lakeside que distingireu perquè tenen tot el material per la botiga.

Els preus poden variar sense avís i sense que ens doni temps d’actualitzar-los. Consulteu-nos per verificar-los.

EL PREU INCLOU
·       Transport en vehicle des de l’allotjament fins Sarangkot, i des del punt d’aterratge fins a l’allotjament

·       Pilot titulat de parla anglesa

·       Tot l’equip necessari per a la realització del tàndem-parapent

 

EL PREU NO INCLOU
·       Propines al staff

·       Qualsevol necessitat de tipus personal

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.