Vés al contingut

Visites guiades per Kathmandu

- perquè no només hi ha una manera de veure les coses -

Nepal - Activitat d'un dia

Tot i que Kathmandu es fàcil de visitar en taxi, també us podem portar a fer una visita amb vehicle privat i un guia de parla anglesa o espanyola. Intentem fugir bastant dels típics rotllos d’èpoques històriques, i ens agrada més que pregunteu pel que més us interessa de cada lloc o allò que desperti la vostra curiositat.

Tot el dia o mig dia

Origen i final a Kathmandu

Guia en anglès o espanyol

 

Les visites que us expliquem aquí són d’un dia sencer, però també poden ser només de migdia, i  naturalment hi ha moltes opcions diferents de visita guiada per Kathmandu, que és una ciutat prou interessant com per tenir molts llocs i diferents entre si.

Podeu dissenyar la vostra pròpia visita guiada, o us ajudem a dissenyar-la d’acord amb el que vulgueu. Teniu informació sobre força llocs al nostre web, que us pot ajudar a decidir, no només aquestes visites, sinó a més un viatge propi per Nepal.

Les dues opcions que us expliquem aquí es poden combinar entre elles, però també es poden combinar amb una visita a Bhaktapur, tot i que recomanem dedicar un dia relaxat a Bhaktapur, o Patan, on una bona opció seria per exemple visitar Pashupatinath i Bouddha al matí i Patan per la tarda i vespre, ja que la plaça Durbar de Patan ha quedat ben bonica amb els llums que hi han posat després dels treballs de restauració.

Molts fan les vistes força ràpides, la típica visita de grup turístic, però nosaltres sempre les fem molt més relaxades i, de fet, el ritme el marques tu, perquè no només es tracta de veure els llocs en si, sinó sobretot de sentir el seu entorn, la gent que els visita, que hi viu i de deixar-se seduir per cada atmosfera diferent.

ENS AGRADA PARLAR AMB TU

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin. Sense cap compromís naturalment.