Una visita guiada pels voltants de Pokhara

Nepal - Activitat d'un dia

Pokhara és un lloc ideal per gaudir al vostre aire, passejant tranquil·lament, anant en bicicleta, o relaxats en una terrassa, i és un lloc ideal per anar amb nens. Però també té els seus llocs d’interès turístic que estan una mica pels voltants de la població, i naturalment us hi podem portar en una ruta amb vehicle privat i guia si voleu.

Naturalment hi ha diverses opcions per fer una ruta guiada per Pokhara. Aquí us presentem la que seria més o menys la visita estàndard dels llocs que es consideren punts turístics, però també hi ha altres opcions que s’allunyen de la típica visita i que aporten altres coses, com poden ser l’opció (creada per nosaltres) de mantenir una trobada amb un ex-soldat Gurkha, o també l’opció de pujar a Sarangkot a primera hora del matí per veure la sortida de sol i aprofitar per fer la petita ruta caminant fins a Naudanda, opcions que us expliquem apart.

Mira’t també la part on expliquem una mica sobre Pokhara perquè potser et dóna idees.

Unes 6h aproximadament

Origen i final al vostre allotjament de Pokhara

Guia local de parla anglesa (pot ser en espanyol si l’activitat s’engloba en un viatge amb guia en aquest idioma)

 

Sortint de Lakeside cap al sudoest començarem per visitar la cascada anomenada “Davi’s Fall”, on la terra engoleix literalment l’aigua del riu Pardi (Pardi Khola) que entra en un túnel natural que s’obre a la roca, d’uns 150 metres de longitud, enmig d’un soroll ensordidor. La història diu que una jove suïssa anomenada Davi va morir en ser arrossegada pel corrent per allà l’any 60 i es va posar el seu nom a la cascada que ha acabat sent molt més conegut que Patale Chango, el seu veritable nom en nepalès.

 

A l’altre costat de la carretera hi ha la cova de Gupteshwor Mahadev, que és en realitat la sortida del túnel de roca que ve de la cascada de Davi. És bonica amb les seves vetes de color a la roca i la llum de l’exterior que es cola per les obertures creant una interessant atmosfera. Hi ha aigua en bona part d’ella i molts ratpenats en el seu sostre.

 

També proper es troba el camp de refugiats tibetans de Tashi Ling, una de les realitats del Nepal, el que va ser, i continua sent, primer destí lògic dels tibetans que fugen del seu país. Es calcula que més de dos mil tibetans fugen cada any des del Tibet al Nepal o l’Índia. Al Nepal abans de 1989 tenien dret a document d’identitat i drets econòmics, però a partir de llavors a causa del tractat de cooperació amb la Xina, la seva situació és força més complexa. La venda de bijuteria i altres productes d’artesania tibetana en una de les maneres d’obtenir una mica de diners.

 

Pujarem després per carretera a la Pagoda de la Pau Mundial, aquesta estupa blanca que haureu vist segur des Lakeside enfilada a la muntanya a l’altra banda del llac. Donada pel govern japonès, és un balcó sobre el llac, la ciutat, i els Annapurnes i el Machhapuchhre que es veuen davant si els núvols ho permeten.

 

Des d’aquí podem baixar caminant per un corriol (1h) fins arribar a la vora del llac, on agafarem unes barques de fusta que ens permetran arribar al temple hindú de Barahi Mandir, situat en una petita illa i sempre ple de fidels, per arribar de nou a la riba del llac en Lakseside, on acaba el nostre recorregut.

 

EL PREU INCLOU
·       Vehicle privat

·       Guia local de parla anglesa (consulteu-nos si voleu un guia de parla espanyola)

·       Entrades

·       Barca per creuar el llac

 

EL PREU NO INCLOU
·       Menjar

·       Propines a l’staff

·       Qualsevol necessitat de tipus personal

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.