Vés al contingut

Una visita guiada pels voltants de Pokhara

Nepal - Activitat d'un dia

Pokhara és un lloc ideal per gaudir al vostre aire, passejant tranquil·lament, anant en bicicleta, o relaxats en una terrassa, i és un lloc ideal per anar amb nens. Però també té els seus llocs d’interès turístic que estan una mica pels voltants de la població, i naturalment us hi podem portar en una ruta amb vehicle privat i guia si voleu.

Naturalment hi ha diverses opcions per fer una ruta guiada per Pokhara. Aquí us presentem la que seria més o menys la visita estàndard dels llocs que es consideren punts turístics, però també hi ha altres opcions que s’allunyen de la típica visita i que aporten altres coses, com poden ser l’opció (creada per nosaltres) de mantenir una trobada amb un ex-soldat Gurkha, o també l’opció de pujar a Sarangkot a primera hora del matí per veure la sortida de sol i aprofitar per fer la petita ruta caminant fins a Naudanda, opcions que us expliquem apart.

Mira’t també la part on expliquem una mica sobre Pokhara perquè potser et dóna idees.

ENS AGRADA PARLAR AMB TU

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin. Sense cap compromís naturalment.