Vés al contingut

Tibet, Petit Trek de Rongbuk

- de Lhasa al camp base del Chomolungma -

Tibet - Viatge i Trek

Aquest viatge transcorre per uns paisatges colpidors enmig d’un entorn àrid i gelat, i amb les muntanyes més altes del món com a teló de fons. Una ruta que combina una part en vehicle des de Lhasa seguint la ruta de l’amistat direcció a Nepal amb un petit trek de quatre jornades fins als peus de l’Everest.

Durada total de 17 dies / 16 nits (13 dies al Tibet + 4 dies al Nepal)

Guia local en anglès

Trek de 4 dies

Duresa mitjana, sense dificultat tècnica

Altitud màxima coll de Nam-La 5300m

Nit a altitud màxima a 4980m

Allotjaments en hotels i guest-houses, acampada en tenda durant el trek

Trasllat en vehicle privat. Llargs recorreguts per carretera en relativament bon estat

ENS AGRADA PARLAR AMB TU

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin. Sense cap compromís naturalment.

INFORMACIÓ IMPORTANT PER ALS VIATGES AL TÍBET

El visat i el permís per entrar al Tibet des del Nepal s'han de tramitar OBLIGATÒRIAMENT a Kathmandu. Tot i això, com ja és la norma des dels últims anys, el procediment per a l'obtenció del visat d'entrada a la Xina i el permís al Tibet des del Nepal s'ha complicat fins a l'extrem i és molt sensible a qualsevol petit error.

A Plan Himalaya no volem exposar-vos a riscos innecessaris per a l'obtenció d'aquest visat que podrien fàcilment esguerrar el vostre viatge somiat. D'aquesta manera, NO PLANIFICAREM VIATGES AL TIBET AMB L'ENTRADA DES DE NEPAL.

Sí que podem organitzar el vostre viatge si entreu al Tibet des de qualsevol punt de la Xina, per després entrar al Nepal des del Tibet sense cap mena de dificultat.