Vés al contingut

Sobre nosaltres

+ sobre nosaltres

A Plan Himalaya pensem que viatjar no és simplement veure una sèrie de monuments o paisatges i fer trekking no és només caminar. Per a nosaltres viatjar és una aproximació a la cultura, a la gent. Viatjar és experimentar i aprendre i tenir els ulls ben oberts.


Per això intentem que a totes les nostres rutes s’hi trobi aquest esperit de descoberta. No ho donem tot fet. Volem que els nostres viatgers treballin una mica el seu viatge, que no es limitin a seguir un guia que els deixa anar un rotllo aprés de “carrerilla”. Pregunteu, observeu, experimenteu… viatgeu.

Tracte directe

Una cosa que ens defineix és el tracte directe i personal amb vosaltres els viatgers. És una part de la feina que ens encanta i que no volem perdre. Per això ni volem ni aspirem a ser una gran companyia, perquè volem seguir mantenint aquest contacte proper, persona a persona.

Abans de començar el viatge o el trek, ja veureu que acumulem una llarga llista de mails amunt i avall sobre diferents qüestions. Alguns viatgers pateixen perquè pensen que ens fan massa preguntes. No, mai són massa i ens encanta respondre a totes les preguntes que ens feu… i és normal que en tingueu moltes!

Personalitzar


Podem crear nous itineraris per a vosaltres o personalitzar els ja existents. Els itineraris que hi tenim publicats poden ser una base per a crear-ne d’altres i també teniu informació al web i us en proporcionem d’acord amb els vostres interessos.
Els viatges poden ser de tota mena, podeu contractar un paquet complet amb guia d’inici a final, com viatjar pel vostre compte i demanar-nos algun servei o fer alguna petita extensió. Entre mig hi ha moltes opcions. L’únic que no farem són coses que vagin contra la nostra filosofia (com poden ser els safaris a llom dels elefants, per exemple).
Recordeu que és el vostre viatge, no el nostre.

Itineraris amb sentit


Quan creem els nostres itineraris mirem de donar-los un sentit, que cada peça encaixi, que tinguin una lògica, que de cada lloc se’n pugui extreure una cosa diferent, que sigui variat, i que tingui un ritme tranquil. Aquesta és la nostra voluntat.
 Ens agrada oferir-te coses que surtin una mica d’allò més habitual, que puguin ser una mica un repte per a tu, tot i que naturalment molts dels nostres visitants ho fan per primera vegada i la majoria no repetiran, per tant no podem obviar allò que sense cap mena de dubte és ineludible.
De tota manera, com a la vida, els moments preciosos són aquells petits moments inesperats, aquelles noies que es posen a cantar en un autobús, aquella posta de sol mentre camines amb elefants, aquella visita a un temple aïllat on un monjo recita mantres, la corrua de parents tocant música pel carrer celebrant un casament, aquell ocellet que menja de la teva mà just al creuar un coll enmig de geleres…

Els guies

Són els que finalment estan més en contacte amb vosaltres, per tant són molt importants per a nosaltres. Anem fent un petit grup de guies “free-lance” amb els que confiem i que entenen la nostra manera de treballar i el que volem. Tots són genials, però no hi ha cap guia igual, i anem afegint noies al nostre equip, pel que estem contents de tenir-ne cada cop alguna més.
Tenim guies de viatge de parla espanyola i anglesa. Els encanta la seva feina i estimen el seu país. No us deixaran anar un rotllo que oblidareu en 5 minuts, preferim que pregunteu allò pel que sentiu més curiositat.
Pel que fa als guies de muntanya, valorem molt la seguretat, ja que amb bon temps tot és molt fàcil, però quan les condicions a muntanya canvien, és quan es veu quin guia és bo i quin no ho és. En aquest sentit només disposem de guies de parla anglesa o francesa, però no de parla espanyola. Però si creus que no t’aclararàs amb l’anglès, consulta’ns.


Una cosa molt important que també ens defineix és que treballem amb la gent del país. Tots els nostres guies són locals. Hi ha agències que publiciten molt el viatge solidari, però després es porten els guies de casa. Nosaltres creiem que la veritable solidaritat és generar motors d’economia en el país, més que no pas ajudes puntuals.

+977 985 110 5516


info@planhimalaya.com


planhimalaya.chandra@gmail.com

Chandra

Compta amb més de 30 anys d’experiència sobretot com a guia de muntanya i tour leader, però també en el sector hoteler liderant grups de treball. Chandra gaudeix d’un bon prestigi entre els seus col·legues i és reconegut per la seva independència.


Va decidir fundar Plan Himalaya per poder treballar realment com ell vol, seguint els seus propis criteris, i oferint aquell plus de cura en la feina que no acabava de trobar en altres agències.

A part de ser-ne el propietari, s’encarrega de la gestió prèvia de tot allò que implica cada viatge, i en segueix l’evolució en tot moment durant el mateix. Controlar i seguir cada detall és una part fonamental de la nostra filosofia.


Molt acostumat a un mercat exigent, el francès, sempre es preocupa del benestar dels viatgers i que la seva experiència sigui el més positiva possible.


Com a curiositat, Chandra va realitzar tota la producció per al Canal Arte dels dos capítols dedicats a Nepal de la sèrie “Dans Teus Yeux” (En els teus ulls), tenint un paper casi protagonista en el capítol dels Himàlaies del que podeu veure un extracte aquí.


Chandra parla, apart del nepalès i l’hindi, el francès i l’anglès.

Jordi


Soc el vostre contacte principal. M’encarrego de tot allò relacionat amb el vostre viatge abans no voleu cap a Nepal i a posar sobre paper els itineraris que creem amb en Chandra. Miro d’adaptar la filosofia de viatger independent en els nostres viatges, i sobretot gaudeixo proposant-vos coses, resolent els vostres dubtes i adaptant els itineraris per a vosaltres.


Puc fer de tour leader en ocasions determinades, però mai eliminant la figura del guia local.
Tot i que he treballat 30 anys en sector de la televisió i la comunicació audiovisual, no vaig dubtar ni un segon a afegir-me a Plan Himalaya des del principi, per posar el meu granet de sorra a impulsar aquest projecte que m’apassiona, i del que aprenc coses noves cada dia.


Visc entre Nepal, Taiwan i Catalunya, pel que puc tenir entre 4 i 7 hores de diferència horària amb vosaltres. La millor manera de posa-se en contacte amb mi és a través de mail., però també podeu utilitzar el whatsapp per a qüestions més ràpides.

Parlo català, castellà i anglès, més quatre paraules de nepalès i xinès.

jo_khalapattar_P1070081

+886 906644694 (només whatsapp)

jordi@planhimalaya.com

planhimalaya.jordi@gmail.com