Vés al contingut

Senderisme a Ramkot

- des de Bandipur -

Nepal - Activitat d'un dia - Senderisme

Des de Bandipur aquesta proposta de senderisme és una bonica ruta circular que ens portarà per un entorn rural cap al poblet magar de Ramkot. No és una ruta difícil, cal fer-la despreocupadament i sense pressa. No cal carregar gaire, protecció solar i per la pluja, aigua, alguna cosa de menjar o el dinar si voleu anar més tranquils i calçat còmode.

Hi ha una ruta directa que va pel vessant de la muntanya, però a nosaltres en agrada molt més, perquè és molt més interessant, baixar primer cap a la vall per on passareu al costat de granges i camps de conreu, amb cases tradicionals, alguna escola i la vida pròpia de les àrees rurals de Nepal. Després pujareu cap Ramkot, un poble magar ben bonic on moltes agències diuen que les cases són circulars, el que demostra que no hi han anat gaire. De fet, hi ha una casa circular (i potser alguna altra) però no més. El camí de tornada sí que es pot fer per la ruta normal, més planer flanquejant per sobre la vall, amb alguna petita pujada i baixada.

Tingueu en compte que són entre 3.30 i 4 hores efectives de caminar, més les parades que feu, que es poden allargar si aneu a un ritme més pausat cosa que, de fet, us recomanem.

Per a fer aquesta ruta recomanem passar dues nits a Bandipur, el que és una bona excusa.

ENS AGRADA PARLAR AMB TU

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin. Sense cap compromís naturalment.