Vés al contingut

Ruta al Chomolungma

- als peus de l'Everest -

Tibet - Viatge

Poder estar als peus de l’Everest és naturalment un atractiu per si mateix, contemplar la seva mola aixecar-se al cel amb la seva característica forma al fons de la vall des del mític monestir de Rongbuck enmig d’un paisatge que et deixa sense alè, en una visió molt més accessible que des del Nepal. Però per descomptat aquest recorregut és molt més, transitant per part de la ruta que ha unit Lhasa i Kathmandu durant segles de comerç i intercanvi cultural i econòmic.

Durada total de 14 dies / 13 nits  (10 dies al Tibet + 4 dies a Nepal)

Nit a altitud més elevada a 4980m

Guia local en anglès

Allotjaments en hotels i guest-houses

Trasllat en vehicle privat. Llargs recorreguts de carretera en relatiu bon estat

Recomanable de març a novembre. A l’hivern les temperatures són gèlides

ENS AGRADA PARLAR AMB TU

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin. Sense cap compromís naturalment.

INFORMACIÓ IMPORTANT PER ALS VIATGES AL TÍBET

El visat i el permís per entrar al Tibet des del Nepal s'han de tramitar OBLIGATÒRIAMENT a Kathmandu. Tot i això, com ja és la norma des dels últims anys, el procediment per a l'obtenció del visat d'entrada a la Xina i el permís al Tibet des del Nepal s'ha complicat fins a l'extrem i és molt sensible a qualsevol petit error.

A Plan Himalaya no volem exposar-vos a riscos innecessaris per a l'obtenció d'aquest visat que podrien fàcilment esguerrar el vostre viatge somiat. D'aquesta manera, NO PLANIFICAREM VIATGES AL TIBET AMB L'ENTRADA DES DE NEPAL.

Sí que podem organitzar el vostre viatge si entreu al Tibet des de qualsevol punt de la Xina, per després entrar al Nepal des del Tibet sense cap mena de dificultat.