Ràfting

- des de Kathmandu -

Nepal - Activitat 1 dia - Esport

Un país amb les muntanyes que té Nepal implica uns rius importants. Bona part són bastant potents pel que fa a volum d’aigua, especialment en època de pluges, pel que alguns tenen un alt grau d’exigència tècnica. Tanmateix però, n’hi ha uns quants que són aptes per al ràfting per a tots els públics. Una refrescant opció per aprofitar el trajecte entre Kathmandu i Pokhara, o directament des de Kathmandu.

2,30h a 3h de ràfting (més el trajecte en vehicle de Kathmandu a Pokhara en el que és un dia complet)

Grup mínim de 4 persones

Origen a Kathmandu final a Pokhara (opcional amb origen i final a la mateixa ciutat)

 

Bona part de la carretera entre Kathmandu i Pokhara transita per la vall del riu Trishuli, per la qual cosa és una bona opció fer una parada en el camí per refrescar-se en un divertit recorregut per les aigües d’aquest riu.

Normalment es realitza durant el trajecte des de Kathmandu cap a Pokhara, ja que el riu segueix la mateixa direcció, mentre que fer-ho des de Pokhara a Kathmandu implica retrocedir navegant en contra direcció.

El trajecte pel riu és apte per a qualsevol persona i els ràpids que es troben durant el descens són fàcils. Així i tot el Trishuli és un riu molt gran que sol portar molta aigua, de manera que sempre cal estar atents. Un caiac amb un monitor segueix de prop el raft durant tot el recorregut com a mesura de seguretat. Un cop realitzat el descens dinarem al costat del riu, per reprendre després el nostre camí a Pokhara.

És recomanable portar banyador i calçat que es pugui mullar, així com si voleu portar una muda de roba seca i una tovallola, encara que en general portareu el vostre equipatge en el vehicle si feu la ruta Kathmandu Pokhara.

 

Aquesta opció es pot ampliar i convertir-la en una activitat de dos dies de ràfting dormint en tenda en algun dels campaments adequats al costat del riu, incloent el dinar, el sopar i l’esmorzar. Dormir en tenda al costat del riu sempre és un plus interessant, potser sobretot per als més joves.

 

EL PREU INCLOU
·       Vehicle privat de Kathmandu a Pokhara (opcional anar i tornar al mateix lloc o altres destinacions)

·       Monitor titulat amb certificat internacional de ràfting de parla anglesa

·       Tot l’equip necessari per al ràfting

·       Caiac de seguretat

·       Dinar bufet al lloc de final del ràfting (si es va direcció Pokhara) o a la base (si es retorna a Kathmandu)

·       Tenda per canviar-se de roba al lloc de final del ràfting (si es va direcció Pokhara) o a la base (si es retorna a Kathmandu)

·       Dutxa a la base (només si es retorna a Kathmandu)

 

EL PREU NO INCLOU
·       Qualsevol necessitat de tipus personal

·       Propines al staff

 

Un dia

Grup mínim de 4 persones

Origen i final al vostre allotjament de Kathmandu

Activitat subjecte a la temporada i al cabdal del riu

 

Si el vostre interès és purament fer una sortida de ràfting, els rius Bhotekoshi o Sunkoshi són més interessants que el Trishuli. Naturalment, i com passa en la majoria de rius a on es practica ràfting, l’època de l’any i la quantitat de pluges marquen grans diferències en el seu cabal, de manera que consulteu-nos perquè puguem veure l’estat d’aquests rius i comprovar si estan en bones condicions de navegació.

Ens desplaçarem per la carretera Araniko durant unes dues o tres hores fins al punt on es troba el campament i on ens prepararem per al ràfting. El riu Sunkoshi, que discorre al costat de la carretera, és practicable pràcticament durant tot l’any, mentre que el Bhotekoshi, una mica més tècnic i exigent, sol portar massa cabal durant el monsó, entre juny i setembre aproximadament, com per practicar ràfting amb seguretat.

Després del descens s’inclou un dinar al campament per recuperar forces i, un cop descansats, farem ruta de tornada cap a Kathmandu.

És recomanable portar banyador i calçat que es pugui mullar, així com si voleu portar una muda de roba seca i una tovallola.

 

Podeu ampliar l’experiència a dos dies de ràfting, però tingueu en compte que els allotjaments del campament són una mica bàsics.

 

EL PREU INCLOU
·       Vehicle privat fins al punt d’inici del ràfting i de retorn a Kathmandu

·       Monitor titulat amb certificat internacional de ràfting de parla anglesa

·       Tot l’equip necessari per al ràfting

·       Caiac de seguretat

·       Dinar bufet

·       Tenda per canviar-se de roba

 

EL PREU NO INCLOU
·       Qualsevol necessitat de tipus personal

·       Propines al staff

 

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.