Vés al contingut
Inici » qui som

qui som

chandra_nens_249Chandra:
Compta amb més de 25 anys d’experiència sobretot com a guia de muntanya i tour leader, però també en el sector hoteler liderant grups de treball. Chandra gaudeix d’un bon prestigi entre els seus col·legues i és reconegut per la seva independència.
Va decidir fundar Plan Himalaya per poder treballar realment com ell vol, seguint els seus propis criteris, i oferint aquell plus de cura en la feina que no acabava de trobar en altres agències.

chandra-nena_DSC_0598A part de ser-ne el propietari, s’encarrega de la gestió prèvia de tot allò que implica cada viatge, i en segueix l’evolució en tot moment durant el mateix. Controlar i seguir cada detall és una part fonamental de la nostra filosofia.
Molt acostumat a un mercat exigent, el francès, sempre es preocupa del benestar dels viatgers i que la seva experiència sigui el més positiva possible.
Com a curiositat, Chandra va realitzar tota la producció per al Canal Arte dels dos capítols dedicats a Nepal de la sèrie “Dans Teus Yeux” (En els teus ulls), tenint un paper casi protagonista en el capítol dels Himàlaies del que podeu veure un extracte aquí.
Chandra parla apart del nepalès i l’hindi, el francès i l’anglès.

phone_silueta_150 NP: +977 9851105516
email_silueta_150px info@planhimalaya.com
email_silueta_150px planhimalaya.chandra@gmail.com


Jordi:
Soc el vostre contacte principal. M’encarrego de tot allò relacionat amb els viatgers i a posar sobre paper els itineraris que creem amb en Chandra. Miro d’adaptar la filosofia de viatger independent en els nostres viatges, i sobretot gaudeixo proposant-vos coses, resolent els vostres dubtes i adaptant els itineraris per a vosaltres.
Puc fer de tour leader en ocasions determinades, però mai eliminant la figura del guia local.jo_khalapattar_P1070081

Tot i que he treballat 30 anys en sector de la televisió i la comunicació audiovisual, no vaig dubtar ni un segon a afegir-me a Plan Himalaya des del principi, per posar el meu granet de sorra a impulsar aquest projecte que m’apassiona, i aprendre coses noves cada dia.
Visc entre Nepal, Taiwan i Catalunya, pel que puc tenir entre 4 i 7 hores de diferència horària amb vosaltres. La millor manera de posa-se en contacte amb mi és a través de mail.
Parlo català, castellà i anglès, més quatre paraules de nepalès i xinès.

email_silueta_150px jordi@planhimalaya.com