Vés al contingut

Què tens en aquest web

Bé, potser sí que som una agència una mica diferent (a nosaltres ens agrada pensar això) però, al cap i a la fi, seguim sent una agència de treks i viatges, o sigui que el que nosaltres fem és organitzar el teu viatge de la millor manera que podem.

Com ja deus haver vist, pots viatjar amb nosaltres de moltes maneres diferents, des de viatjar per lliure i contractar petits serveis fins a tenir tot el viatge organitzat amb guia, vehicle, allotjaments, etc.

 

Dit això, què et podem oferir o, dit d’una altra manera, què trobaràs en aquest web:

VIATGES

Son els programes de viatge normals i, com acabem de dir, pots fer-ho a tots els nivells, el que et convingui més.

Tots els itineraris són dissenyats per nosaltres i sempre intentem reflectir-hi la nostra la filosofia de viatge. Per aquest motiu no tenim molts viatges publicats aquí, perquè els podem fer a la teva mida i adaptar als teus gustos i necessitats.

Ens agrada que cadascú explori, descobreixi i viatgi amb els ulls i, sobretot, amb els sentits ben oberts. Que cada viatge sigui diferent. Viatjar és precisament això, enfrontar-se a alguna cosa diferent al nostre entorn, i per tant aprendre i experimentar coses a les quals no estem habituats i decidir interiorment què ens ha agradat,… i què no. Per a què viatgem sinó?

TREKS

És la part més important en volum de la nostra feina. Com en els viatges, mirem d’adaptar les rutes a la nostra manera de treballar, tot i que naturalment els itineraris dels treks són menys variables. No ens limitem al “copy-paste” de treks com fan bona part de les agències, explorem totes o quasi totes les rutes d’acord amb les nostres possibilitats de calendari i anem actualitzant la informació.

Tots el itineraris inclouen el que considerem que són les pernoctacions  mínimes suficients per a un viatge confortable i segur. Però sempre és una bona afegir algun dia més per conèixer millor la regió, per viatjar amb més calma i gaudir més, si us ho podeu permetre per calendari i pressupost. De tota manera, pots contractar el viatge complet tal i com està, personalitzar-lo al teu gust, o contractar tan sols l’itinerari del trek. El que tu prefereixis.

El format estàndard de trek inclou guia de muntanya i portadors, normalment un per a cada dos excursionistes. Pots optar a no agafar portador, però amb nosaltres no pots optar a eliminar la figura del guia. No subministrem portadors sense guia.

ACTIVITATS

Les activitats són una informació molt útil per configurar el vostre propi itinerari, o allargar uns dies la vostra estada i conèixer millor el país, o descobrir coses que et poden ser interessants per fer.

Hem dividit les activitats en les que simplement són opcions per un dia, i les que impliquen més dies i, per tant, pernoctació.

ACTIVITATS D’UN DIA

Les activitats d’un o migdia, que són com opcions, normalment tenen origen i tornada al mateix lloc i solen ser des de Kathmandu o Pokhara. Inclouen:

– les clàssiques visites guiades (tot i que les nostres no són tan clàssiques)

– rutes de senderisme d’un dia

– experiències d’altra mena que impliquen un acostament o un coneixement més directe del país

– activitats d’esport com BTT, ràfting, etc. d’un sol dia

ACTIVITATS DE MÉS D’UN DIA

Són activitats que incorporen com a mínim una nit d’allotjament i que tinguin una durada de entre dos a quatre o cinc dies. Generalment tenen com a punt d’origen i/o finalització Kathmandu i/o Pokhara. Inclou:

– els petits treks i rutes de senderisme de cinc, quatre o menys dies

– les visites al Parc Nacional de Chitwan

– activitats d’esport, com poden ser rutes en BTT, ràfting amb acampada, etc. de més d’un dia

Tingueu en compte que, així com els itineraris dels treks inclouen la planificació del viatge complet amb les estades a Kathmandu i Pokhara, els petits treks i altres activitats només inclouen l’itinerari des del vostre allotjament d’origen al de final, sense les pernoctacions fora de l’activitat, ja que les activitats van incloses en un viatge més ampli, sigui amb nosaltres o pel vostre compte.

LLOCS

Hem afegit una mica d’informació sobre diferents llocs destacats de Nepal. D’aquesta manera pots tenir una visió més concreta i ajudar-te a decidir, per exemple, què et pot interessar veure i què no.

I com sempre i com ja deus haver vist, parla amb nosaltres, pregunta, i mirarem de trobar plegats el que més s’adapti al que tu vols. En aquest sentit, les activitats, juntament amb la informació dels llocs, et poden ajudar a tenir una idea més clara del que pots fer, o de configurar el teu propi itinerari de viatge, però naturalment no ho podem posar tot aquí, així que si vols fer alguna cosa de la que t’han parlat o has vist en un altre lloc o necessites una informació que no trobes aquí, pregunta’ns.

Tal com hem observat, per a la gran majoria de vosaltres el nostre nivell estàndard de viatge s’adequa bé a les vostres necessitats, però també pots fer-ho amb un pressupost més baix o amb tot el luxe. Naturalment tenim un límit per sota el qual no et podem oferir res amb la qualitat ni la responsabilitat suficient com agència, i per la banda alta, el límit el marca el màxim luxe que pugui donar el país.

A més, si el teu destí és Nepal, no deixis de llegir el document “Quatre Coses Sobre Nepal”, on trobaràs molta informació, notes de viatge i consells sobre Nepal que et seran (esperem) de gran utilitat.
També tens tota la informació de viatge necessària per a Bhutan, Sikkim, Darjeeling i Tibet. És molt important que li donis un cop d’ull quan preparis el teu viatge.