Nepal en Royal Enfield

- rodant per Nepal amb aquesta mítica marca de motos -

Nepal - Viatge

Viatjar en motocicleta sempre és una experiència diferent, seguint el suau ritme de la teva moto, sent el teu propi conductor, observant el país sense finestretes, gaudint de la llibertat que la motocicleta ofereix i, en definitiva, sentint. Perquè sentir, experimentar, aprehendre, és el que volem que trobeu i gaudiu en els nostres viatges.

Durada mínima recomanada de 14 dies / 13 nits a Nepal

11 dies de ruta en Royal Enfield

1000km de recorregut

Guia/mecànic local en anglès (en opció vehicle de suport amb l’equipatge)

Allotjament en hotels

Trasllats en vehicle privat

Us proposem una ruta circular per Nepal amb Royal Enfield, les mítiques motocicletes britàniques que van rodar per l’Índia durant anys. Motos que destaquen per la seva gran fiabilitat, resistència mecànica i la seva facilitat de conducció. Són motos tranquil·les, van al seu ritme.

Una ruta en què tindreu una visió àmplia d’aquest país, des de les seves dues grans ciutats inevitables com són Kathmandu i Pokhara a zones rurals, des de carreteres secundàries revolt rere revolt fins a les “highways”, que no són molt millor !, des de les zones de muntanya fins a la selva de el Parc Nacional de Chitwan, amb allotjaments molt particulars escollits amb cura.

La ruta discorre per carreteres de diferent tipus, però ja imagineu que les carreteres al Nepal no són precisament autopistes alemanyes. Ferms variables, densitat i mida de sots variable, conservació escassa. Algunes molt solitàries, altres com la que uneix Kathmandu amb Pokhara, plena de camions i autobusos. I naturalment en època de monsó s’afegeix més aventura a l’aventura, encara que no sol haver-hi problemes tan greus com perquè no ens permetin seguir el nostre camí.

Les jornades de conducció que hem plantejat són tranquil·les. No ens volem passar tot el dia sobre la moto, res més lluny de la nostra intenció, perquè el que volem és que visiteu el país, així que hi ha temps suficient per descansar o passejar pels voltants. En el mateix sentit els llocs on aneu a fer nit estan escollits i per si mateixos ja donen sentit al viatge.

En definitiva, aquesta és una proposta única que tots aquells amants de viatjar en moto no podran deixar passar i serà, segur, un record inesborrable.

 

Aquesta proposta és una de les moltes possibles. Rodar en una Royal Enfield pot ser una opció per a un viatge complet i hi ha moltes rutes possibles i d’exigència de conducció diferent. Però també es poden fer sortides més curtes, també molt emocionants com la ruta per la pista del Kali Gandaki en la qual fins i tot podríem endinsar-nos al Mustang, o circular per les zones properes a la vall de Kathmandu, o endinsar-nos més a l’oest per arribar a prop del llac Rara, o …

dia 1

 

Arribada a Nepal. Kathmandu

dia 2

1

Kathmandu – Gurje Bhanjyang – Shiwapuri Village Resort – Nuwakot (60km ~3h/4h)

dia 3

2

Nuwakot – Galchhi – Bandipur (130km ~4h/5h)

dia 4

3

Bandipur – Monestir de Pema Ts’al Sakya i Camp de Tashi Ling – Ghachok (95km ~3h/4h)

dia 5

4

Ghachok – Naudanda – Sarangkot – Pokhara (40km ~2h/3h)

dia 6

5

Pokhara – Tansen (Palpa) (125km ~4h/5h)

dia 7

6

Tansen (Rani Mahal) – Lumbini (80km ~3h/4h)

dia 8

7

Lumbini – Chitwan (160km ~4h/5h)

dia 9

8

Chitwan – Daman (140km ~4h/5h)

dia 10

9

Daman – Dhulikhel (100km ~5h/6h)

dia 11

10

Monestir de Namobuddha – Bhaktapur (50km ~2.30h/3.30h)

dia 12

11

Bhaktapur – Kathmandu (25km ~2h/3h)

dia 13

 

Kathmandu

dia 14

 

Vol de tornada

EL PREU INCLOU
·       Tots els transfers en vehicle privat

·       Trasllat a/des de la base de les motocicletes per la seva recollida i lliurament

·       1 motocicleta Royal Enfield per client durant els 11 dies/10 nits de recorregut amb combustible inclòs

·       Un guia mecànic de parla anglesa durant tot el recorregut

·       Un mecànic addicional per a grups superiors a 8 persones

·       Dinar tots els dies de ruta amb Royal Enfield d’acord amb el programa

·       Sopar els dies de ruta amb Royal Enfield d’acord a el programa (excepte a Pokhara, Bhaktapur i Kathmandu)

·       3 nits amb esmorzar a Kathmandu

·       1 nit amb esmorzar a Nuwakot

·       1 nit amb esmorzar a Bandipur

·       1 nit amb esmorzar a Ghachok

·       1 nit amb esmorzar a Pokhara

·       1 nit amb esmorzar a Tansen

·       1 nit amb esmorzar a Lumbini

·       1 nit amb esmorzar i activitat de naturalesa a Chitwan

·       1 nit amb esmorzar a Daman

·       1 nit amb esmorzar a Dhulikhel

·       1 nit amb esmorzar a Bhaktapur

·       Entrades a: Bhaktapur, Pashupatinath, Bouddhanath, Swayambhunath

·       Taxes governamentals i VAT

·       Salari, menjar, allotjament i assegurança de tot l’equip

 

EL PREU NO INCLOU
·       Vol internacional des del punt d’origen fins Nepal i tornada

·       Visat d’entrada al Nepal

·       Dinars i sopars si no s’indiquen

·       Propines al staff

·       Begudes, trucades de telèfon, connexió a internet i altres despeses de caire personal

·       Durant els treks dutxes d’aigua calenta, càrregues de bateries i altres despeses de caire personal

·       Assegurança mèdica i de viatge

·       En general qualsevol concepte no especificat en aquest programa, així com qualsevol necessitat d’assistència personal per a afers aliens

·       Cap despesa addicional a causa de cancel·lacions de vols, condicions meteorològiques, tancament de carreteres, etc.

En actualització

Els temps de conducció en relació a la distància de ruta al Nepal no són gens equiparables als que estem acostumats, ja que les mitjes de velocitat són sempre bastant més lentes. Per posar un exemple, per recórrer els 200 quilòmetres que separen Kathmandu de Pokhara per una de les principals carreteres de el país pot portar entre 5h i 6h. Al Nepal es sap quan se surt, però difícilment quan s’arriba, pel que a més aquests temps són bastant aproximats. Hem indicat un interval de temps de conducció per a cada jornada, però tingueu present que pot ser una mica menys de temps mínim, o una mica més del màxim, sempre tenint en compte que la meteorologia pot complicar les coses. No obstant això, no cal córrer, gaudiu de la ruta a un ritme relaxat.

Les Royal Enfield són motos relativament grans amb una cilindrada d’entre 350cc a 500cc. Naturalment per a aquest viatge cal disposar del permís de conducció internacional d’acord a aquest tipus de motocicletes i certa experiència en conducció. Recordeu que a Nepal es condueix per l’esquerra!

 

VOLS INTERNACIONALS

Els programes poden haver d’adaptar-se en funció dels horaris dels vostres vols a Nepal. Els itineraris estan pensats tenint en compte que el vol internacional arriba a Kathmandu al matí o migdia. Si arribéssiu al Nepal al vespre seria millor comptar amb un dia de marge abans de començar el trek o viatge, encara que no és imprescindible.

 

VOLS PERSONALITZAR AQUEST ITINERARI?

En els itineraris de trek, les estades a Kathmandu i Pokhara son les que considerem mínimes per fer el viatge de manera confortable i segura, però sempre és una bona idea afegir algun dia si us encaixa a nivell de calendari i pressupost.

Com tots els nostres recorreguts, l’itinerari es pot personalitzar i adaptar al vostre gust, necessitats i preferències.

Podeu optar pel viatge complet o només la contractació exclusiva del trek i viatjar pel vostre compte al Nepal.

 

EXPERIÈNCIES A NEPAL FORA DEL PROGRAMA

Tant per als dies lliures a Kathmandu o Pokhara, com si voleu afegir més dies al vostre viatge, oferim una sèrie d’opcions i extensions. Amb elles podeu afegir i completar activitats i experiències al vostre viatge. Algunes ja venen “de sèrie” en algun programa, però en general preferim que les trieu vosaltres, si us interessa alguna, en funció dels vostres gustos i manera de viatjar. Algunes activitats les hem creat nosaltres especialment. Demaneu-nos més informació si esteu interessats.

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.