Mero Nepal

Un itinerari per Nepal més enllà de l'habitual

Nepal - Viatge

Dues setmanes llargues recorrent Nepal més enllà dels habituals circuits turístics. Si bé no ens deixem res que has de veure sí o sí en un viatge a Nepal, aquest itinerari recorre espais menys habituals, més enriquidors i que representen una experiència addicional a la realitat de Nepal. Aquí ho tens, els llocs destacats però visitats d’una manera diferent i espais i experiències que són un bon repte.

Durada de 16 dies / 15 nits a Nepal

Viatge semi-lliure, amb guia allà on és necessari

Transports en vehicle privat i en bus local al trek pel Kali Gandaki i Raipur amb dos vols interiors

Allotjaments en hotels escollits. Altres allotjaments en monestir, casa rural particular i lodges al trek

Jornades de senderisme en entorns rurals amb guia en anglès

Trek de 3 dies pel Baix Mustang més dos dies de bus local baixant per el Kali Gandaki amb guia de muntanya local en anglès

Nit a altitud més elevada a 3710m

El viatge que teniu a les vostres mans és un viatge especial, un viatge molt personal que hem creat amb la voluntat que pugueu experimentar bona part del que Nepal pot oferir, i que tingueu una visió força amplia de la realitat d’aquest interessant país.

Nepal és un país per observar amb els ulls i el cor ben oberts. Hi ha grans monuments, però un país no és només els seus monuments, ni els seus paisatges. Un país és un conjunt d’experiències, de sensacions, de maneres de ser, un conjunt de petits detalls que ens podem endur al nostre cor i que cap càmera fotogràfica és capaç de captar.

 

Les ciutats de Kathmandu i Pokhara son els grans centres d’atenció ineludibles, però no cal oblidar Patan o Bhaktapur, veritables joies no solament arquitectòniques, sinó poblacions vives més enllà del turisme que acullen, i on us encoratgem que aneu més enllà dels límits preestablerts. Anireu cap el Baix Mustang en un trek de tres dies, envoltats de cultura plenament tibetana en un Nepal realment diferent enmig d’un paisatge colpidor, amb dos dies més baixant en bus local per la pista que ressegueix el mític riu del Kali Gandaki. Caminareu per zones rurals que són la imatge més propera a la realitat de la manera de viure de la majoria dels nepalesos, per la zona de Raipur on us allotjareu en una casa particular i per la de Bandipur, un dels pobles més bonics de Nepal. Passejareu per la selva acompanyats per elefants, no sobre ells, en el que és una experiència realment diferent dins del Parc Nacional de Chitwan. En definitiva un viatge amb una visió panoràmica de 360 graus.

 

Aquest programa combina la modalitat de viatger independent amb els serveis de transport i allotjament complets per crear d’aquesta manera un viatge més personal però confortable. Hem plantejat el viatge de manera que les visites més “turístiques” les pugueu fer pel vostre compte, al vostre ritme, escollint què voleu veure i què no. Tots els llocs us seran fàcils d’accedir i no calen gaires explicacions més que deixar-se endur per l’atmosfera de cada lloc. Us permet explorar Nepal al vostre ritme, descobrir racons per vosaltres mateixos, decidir què fer en cada lloc. Naturalment també podeu agafar els serveis de guies “in situ” que trobareu als monuments turístics o podeu optar per disposar d’un guia durant tot el viatge.

D’altra banda disposareu de guia per a les rutes de senderisme on seria força complicat que hi poguéssiu accedir pel vostre compte. Els allotjaments són en llocs ben diferents i van des de confortables hotels “heritage”, fins una casa particular “real” al camp enmig de conreus i turons, passant per “lodges” de muntanya i un monestir budista.

 

Com a filosofia de viatge ens agrada que cadascú explori, descobreixi i viatge amb els ulls, però sobretot amb els sentits, ben oberts. Que cada viatge sigui diferent, i no una còpia dins d’un ramat. Viatjar a un país diferent és precisament això, enfrontar-se a alguna cosa diferent al nostre entorn, i per tant aprendre i experimentar coses a les quals no estem habituats i decidir interiorment què ens ha agradat,… i què no. Per a què viatgem sinó.

Això és el que trobareu en aquest recorregut que hem dissenyat especialment perquè viatgeu per “l’interior” de Nepal, i no només per la seva superfície.

dia 1

 

Arribada Nepal. Bhaktapur

dia 2

 

Bhaktapur. Patan

dia 3

 

Bungamati – Khokana – Chobhar – Kirtipur, Monestir Budista de monges de Karma Lekshey Ling

dia 4

 

Vol a Pokhara

dia 5

1

Vol a Jomsom (2745m). Trek a Kagbeni (2800m) ~3h

dia 6

2

Trek a Muktinath (3710m) via Jhong ~4h/5h

dia 7

3

Trek a Marpha  (2650m) via Lupra i Jomsom ~6h

dia 8

4

Bus a Tatopani (1245m)

dia 9

5

Bus a Beni. Vehicle a Pokhara

dia 10

 

Vehicle a Shyanja. Jeep local a Raipur ~2h/3h (estada en casa particular)

dia 11

1

Raipur, senderisme a Chisapani ~6h/7h, o pels voltants de Raipur

dia 12

 

Jeep local a Dulegauda. Vehicle a Bandipur

dia 13

1

Vehicle a Chitwan. Elephant Camp

dia 14

 

Vol a Kathmandu

dia 15

 

Kathmandu

dia 16

 

Vol de tornada

EL PREU INCLOU
·       Transfers en vehicle privat, excepte bus/jeep col·lectiu al Kali Gandaki i jeep col·lectiu a Raipur

·       Vol Kathmandu – Pokhara

·       Vol Pokhara – Jomsom

·       Vol Bharatpur (Chitwan) -Kathmandu

·       Guia en els llocs indicats

·       1 nit amb esmorzar a Bhaktapur al Heritage Malla

·       1 nit amb esmorzar a Patan al Swotha o al Newa Chhen

·       1 nit amb sopar i esmorzar a Kirtipur al Monestir Karma Lekshey Ling

·       2 nits amb esmorzar a Pokhara al Hotel Batika

·       1 nit amb esmorzar a Bandipur al Gaun Ghar

·       1 nit amb pensió completa i activitats a Chitwan en el Elephant Camp/Tharu Lodge

·       2 nits amb esmorzar a Kathmandu a l’allotjament escollit

·       Trek de 3 dies més dos dies en bus/jeep pel Baix Mustang amb allotjament en lodges i tres àpats diaris durant el trek d’acord amb el pla detallat, amb guia de muntanya de parla anglesa durant tot el trek i 1 portador per cada 2 o 3 components. Preu del bus/jeep inclosos.

·       Targeta TIMS (Trekkers ‘Information Management Systems) de permís de trek

·       Entrada a l’Annapurna Conservation Area Project (ACAP)

·       Recorregut per la zona de Raipur amb guia de parla anglesa i allotjament en casa particular en pensió complerta (allotjament i menjar senzill i rústic)

·       Entrada a Bhaktapur

·       Taxes governamentals i VAT

·       Salari, menjar, allotjament i assegurança de tot l’equip

 

EL PREU NO INCLOU
·       Vol internacional des del punt d’origen fins Nepal i tornada

·       Visat d’entrada al Nepal

·       Dinars i sopars si no s’indiquen

·       Propines al staff

·       Begudes, trucades de telèfon, connexió a internet i altres despeses de caire personal

·       Durant els treks dutxes d’aigua calenta, càrregues de bateries i altres despeses de caire personal

·       Assegurança mèdica i de viatge.

·       En general qualsevol concepte no especificat en aquest programa, així com qualsevol necessitat d’assistència personal per a afers aliens

·       Cap despesa addicional a causa de cancel·lacions de vols, condicions meteorològiques, tancament de carreteres, etc.

inserir imatge preus mida gran 1024

NOTES ESPECÍFIQUES SOBRE AQUEST VIATGE

 

No trobareu un itinerari similar a altres agències. Hem intentat donar una visió amplia i atrevida de Nepal, que us permeti copsar la realitat del país, però és un viatge que exigeix de vosaltres, ja que passeu per entorns i experiències molt diferents.

D’altra banda, i molt recomanable, podeu allargar i personalitzar aquest itinerari. Un dia més a Kathmandu o a Pokhara mai estan de més, sobretot de cara a fer alguna de les activitats opcionals que us podem oferir i que poden ser molt enriquidores, però que no podem posar en l’itinerari base, i també perquè pugueu explorar molt més pel vostre compte.

En cas que fessis aquest viatge en època de monsó, de mitjans juny a inicis de setembre, la visita a Chitwan no es realitza.

 

VOLS INTERNACIONALS

Els programes poden haver d’adaptar-se en funció dels horaris dels vostres vols a Nepal. Els itineraris estan pensats tenint en compte que el vol internacional arriba a Kathmandu al matí o migdia. Si arribéssiu al Nepal al vespre seria millor comptar amb un dia de marge abans de començar el trek o viatge, encara que no és imprescindible.

 

VOLS PERSONALITZAR AQUEST ITINERARI?

En els itineraris de trek, les estades a Kathmandu i Pokhara son les que considerem mínimes per fer el viatge de manera confortable i segura, però sempre és una bona idea afegir algun dia si us encaixa a nivell de calendari i pressupost.

Com tots els nostres recorreguts, l’itinerari es pot personalitzar i adaptar al vostre gust, necessitats i preferències.

Podeu optar pel viatge complet o només la contractació exclusiva del trek i viatjar pel vostre compte al Nepal.

 

EXPERIÈNCIES A NEPAL FORA DEL PROGRAMA

Tant per als dies lliures a Kathmandu o Pokhara, com si voleu afegir més dies al vostre viatge, oferim una sèrie d’opcions i extensions. Amb elles podeu afegir i completar activitats i experiències al vostre viatge. Algunes ja venen “de sèrie” en algun programa, però en general preferim que les trieu vosaltres, si us interessa alguna, en funció dels vostres gustos i manera de viatjar. Algunes activitats les hem creat nosaltres especialment. Demaneu-nos més informació si esteu interessats.

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.