Vés al contingut

Gran Tibet

Tibet - Viatge

Una mica més enllà dels itineraris més clàssics pel Tibet, el programa que teniu a les mans transita per les terres més al nord de Lhasa i relativament poc visitades pels turistes occidentals. L’itinerari forma un ampli cercle per arribar fins a l’immens llac Nam-Tso per baixar des d’allà en direcció sud-oest per arribar com a punt culminant als peus de l’Everest, al monestir més alt del món, el vell Rongbuk, en un recorregut colpidor per el sostre del món, enmig d’un paisatge àrid i gelat, amb muntanyes de més de 8.000 metres com a teló de fons i horitzons amplíssims.

Durada total de 17 dies / 16 nits (13 dies al Tibet + 4 dies al Nepal)

Nit a altitud màxima: 4980m

Guia local en anglès

Allotjaments en hotels i guest-houses

Trasllat en vehicle privat. Llargs recorreguts per carretera en relativament bon estat

Recomanable de març a novembre, a l’hivern les temperatures són gèlides

ENS AGRADA PARLAR AMB TU

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin. Sense cap compromís naturalment.

INFORMACIÓ IMPORTANT PER ALS VIATGES AL TÍBET

El visat i el permís per entrar al Tibet des del Nepal s'han de tramitar OBLIGATÒRIAMENT a Kathmandu. Tot i això, com ja és la norma des dels últims anys, el procediment per a l'obtenció del visat d'entrada a la Xina i el permís al Tibet des del Nepal s'ha complicat fins a l'extrem i és molt sensible a qualsevol petit error.

A Plan Himalaya no volem exposar-vos a riscos innecessaris per a l'obtenció d'aquest visat que podrien fàcilment esguerrar el vostre viatge somiat. D'aquesta manera, NO PLANIFICAREM VIATGES AL TIBET AMB L'ENTRADA DES DE NEPAL.

Sí que podem organitzar el vostre viatge si entreu al Tibet des de qualsevol punt de la Xina, per després entrar al Nepal des del Tibet sense cap mena de dificultat.