En Jeep al Sandakphu

- una petita ruta en jeep amb vistes espectaculars -

Darjeeling - activitat de 2 dies

Una petita sortida des de Darjeeling que és tota una aventura. El Parc Nacional del Singalila està dominat per la serralada del mateix nom que marca la frontera amb Nepal. El seu cim més alt és el Sandakphu i hi arribem en  Jeep per una pista força complicada que ens portarà en un viatge d’anada i tornada per una zona amb un paisatge i una natura espectaculars.

Durada de 2 dies / 1 nit

Origen i final a Darjeeling

Altitud màxima 3636m

Guia local en anglès

Allotjament en refugi forestal i menjars inclosos

Trasllats en vehicle privat (4 passatgers màxim per jeep)

Millor temporada a la primavera o la tardor

Aquest itinerari us porta fins a Maneybhanjang (1930m) des de Darjeeling en vehicle per carretera en un trajecte que dura 1.30h aproximadament. Un cop a Maneybhanjang, agafarem un dels vells jeeps que fan diferents serveis per les tortuoses pistes de la zona.

L’estat de la pista és variable i també depèn de les condicions meteorològiques de la temporada. No cal oblidar que aquesta zona està dins de la influència del monsó cada any i això implica que les pluges malmeten i modifiquen any rere any el traçat de les pistes. Això convertirà la ruta en jeep en una petita aventura, però el paisatge i l’entorn s’ho valen. Des de densos boscos de rododendres fins a zones subalpines, amb una riquesa natural impressionant, sent l’hàbitat de gran nombre d’animals i infinitat de plantes i flors, sent un dels llocs amb més densitat d’orquídies del món.

La pista va guanyant altitud resseguint la frontera amb Nepal durant tot el recorregut. Passarem per diferents indrets on podem anar fent aturades, com són el Monestir de Chitray o el de Meghma, el cim de Tonglu, o el llogarret de Kalipokhari, amb el seu petit llac ple de banderoles d’oració.

El nostre destí de la primera jornada és el Sandakphu que, amb 3636 metres d’altitud, és el cim més alt de tot Bengala Occidental. Les vistes des d’aquí sobre la serralada de l’Himàlaia i alguns dels seus “vuit-mils” són espectaculars, destacant l’Everest, el Lothse, el Cho-Oyu una mica desdibuixat, el Makalu i tot el massís del Kanchenjunga just al nord, que també es coneix com el “Buda dorment”.

Al cim del Sandakphu hi ha una colla de lodges on passarem la nit.

Al nostre segon dia, és bonic llevar-se ben d’hora, amb les primeres llums de l’alba, i poder contemplar com els cims van tenyint-se de color gradualment. Hi ha alguns petits turons al voltant des d’on podeu tenir una visió còmoda i recordeu que pot fer força “fresqueta”.

Un cop haguem esmorzat, començarem la nostra ruta de retorn, que ressegueix el mateix camí de pujada, fins a Maneybhanjang on ens estarà esperant el nostre vehicle per dur-nos a Darjeeling.

EL PREU INCLOU
·       Vehicle privat des de Darjeeling fins a Maneybhanjang i tornada

·       Jeep privat per el recorregut de Maneybhanjang  – Sandakphu – Maneybhanjang

·       Allotjament en lodge (habitacions dobles)

·       Dinar i sopar del primer dia i esmorzar i dinar del segon

·       Guia de parla anglesa

·       Entrada al Parc Nacional de Singalila i tots els permisos necessaris

·       Taxes governamentals i VAT

·       Salari, menjar, allotjament i assegurança de tot l’equip

 

EL PREU NO INCLOU
•       Allotjament a Darjeeling que  ja va inclòs en el viatge complet en on s’insereix aquesta activitat

·       Propines al staff

·       Begudes, trucades de telèfon, connexió a internet, dutxes d’aigua calenta, càrregua de bateries i altres despeses de caire personal

·       Assegurança mèdica i de viatge

·       En general qualsevol concepte no especificat en aquest programa, així com qualsevol necessitat d’assistència personal per a afers aliens

·       Cap despesa addicional a causa de cancel·lacions de vols, condicions meteorològiques, tancament de carreteres, etc.

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.