En BTT per Kathmandu

- per Kathmandu i voltants -

Nepal - Activitat d'un dia - BTT

Circular amb bicicleta per Kathmandu no és per a principiants, però és menys perillós del que sembla a primera vista. Anar en bicicleta permet veure la ciutat des d’un altre angle i a un altre ritme i tot i que el trànsit a les principals avingudes és dens, pels altres carrers és molt més tranquil i podreu observar als seus habitants en els seus treballs habituals, aliens al turisme de la ciutat.

Tot el dia

Origen i final a la base de bicicletes a Kathmandu

Guia/mecànic en anglès

Circular amb bicicleta per Kathmandu no és per a principiants, però és menys perillós del que sembla a primera vista. Anar en bicicleta permet veure la ciutat des d’un altre angle i a un altre ritme i tot i que el trànsit a les principals avingudes és dens, pels altres carrers és molt més tranquil i podreu observar als seus habitants en els seus treballs habituals, aliens al turisme de la ciutat. Però el recorregut no només circula pel centre de la ciutat, sinó que també recorre l’extraradi de Kathmandu, on podreu apreciar els seus barris més “residencials”, barrejats amb petits horts i zones agrícoles més grans, amb algunes cases tradicionals de maó que perviuen a la progressiva expansió de la ciutat. És per descomptat una visió inoblidable del que és Kathmandu i els seus voltants, amb un tast directe sobre la manera de viure dels seus habitants més enllà de la influència turística que tenen els barris com Thamel.

El centre de Kathmandu és força pla, però pels voltants ja ens trobem amb turons que impliquen algunes pujades i baixades. Es transita per carrers asfaltats, sense asfaltar, ciment, camins, carretera, des de llocs molt tranquils a espais compartits amb camions, autobusos, gent, vaques, gossos i sots. No reservem lloc per menjar perquè menjarem tots junts en algun lloc de l’itinerari depenent del nostre ritme (no inclòs).

 

L’itinerari pot variar d’acord als vostres interessos. Per exemple:

– Visitar els monuments destacats de Kathmandu, com Swayambhunath, Bouddha i Pashupatinath o fins i tot Patan (entrades no incloses).

– Podeu fer una visita més extensiva per altres barris de la capital, l’extraradi amb les zones rurals, etc.

– Bhaktapur no està tan lluny i és una bona sortida arribar-s’hi, o fins i tot convertir-la en una sortida de dos dies (entrada no inclosa).

– Una ruta interessant és arribar-se a Budhanilkantha al nord de Kathmandu, amb la figura de Vishnu jacent enmig d’un estany.

– …. i moltes opcions més.

 

Teniu guia durant tot el recorregut i un segon guia a partir de grups de 6 persones. Us proporcionem tot el necessari, vosaltres només poseu les vostres cames, que no és poc.

 

Si us interessen els recorreguts en BTT, es poden realitzar extensions de diversos dies o rutes completes en BTT per Nepal. Consulteu els nostres itineraris o pregunteu-nos.

EL PREU INCLOU
·       Bicicleta de muntanya amb suspensió al davant i quadre d’alumini + Casc

·       Guia mecànic de parla anglesa

·       Taxes governamentals i VAT

·       Salari, menjar i assegurança del staff

 

EL PREU NO INCLOU
·       Dinar

·       Propines al staff

·       Entrades a monuments (si s’escau en funció de l’itinerari)

·       Begudes fredes o calentes i qualsevol necessitat de tipus personal

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.