Ràfting

- entre Kathmandu i Pokhara-

Nepal - Activitat 2 dies - Esport

Un país amb les muntanyes que té Nepal implica uns rius importants. Bona part són bastant potents pel que fa a volum d’aigua, especialment en època de pluges, pel que alguns tenen un alt grau d’exigència tècnica. Tanmateix però, n’hi ha uns quants que són aptes per al ràfting per a tots els públics. Una refrescant opció per aprofitar el trajecte entre Kathmandu i Pokhara, o directament des de Kathmandu.

Durada de 2 dies

Grup mínim de 4 persones

Origen a Kathmandu i final a Pokhara  (opcional amb origen i final a la mateixa ciutat)

Qualsevol època de l’any tot i que les condicions del riu varien

Transport en vehicle privat

Allotjament en tenda

 

Bona part de la ruta entre Kathmandu i Pokhara segueix el curs del riu Trishuli, un riu ample i gran, amb molta aigua, perfecte per a una o dues jornades de ràfting.

Si bé també pot ser una opció d’un sol dia, ideal per tenir una parada en el camí de Kathmandu a Pokhara, es pot dormir en un campament confortable al costat del riu, en el que es converteix en una activitat de dos dies de ràfting molt interessants i divertits. Segueix sent una extensió ideal per realitzar durant el camí des de Kathmandu a Pokhara, o a Bandipur, o fins i tot a Chitwan.

El riu Trishuli no és un riu massa tècnic, pel que és apte per a tots els públics i molt recomanable per a grups familiars. No obstant això sol portar molta aigua de manera que un caiac acompanya en tot moment els bots com a mesura extra de seguretat.

Se surt de Kathmandu direcció Pokhara fins a arribar a unes tres o quatre hores al nostre punt d’arrencada del ràfting. La primera jornada inclou el dinar i el sopar al costat del riu i es dorm en tenda de campanya amb matalàs, coixí i sac de dormir inclosos. Pot ser convenient portar un sac de dormir lleuger, de cotó tipus llençol o seda.

Al dia següent es realitza la segona jornada de ràfting després d’esmorzar. Un cop acabat el segon dia de ràfting continuareu el vostre trajecte fins a Pokhara, Bandipur o Chitwan per seguir amb el vostre pla de viatge.

 

EL PREU INCLOU
•       Vehicle privat des de Kathmandu a Pokhara (opcional mateix origen i final)

•       Monitor titulat amb certificat internacional de ràfting de parla anglesa

•       Tot l’equip necessari per al ràfting

•       Caiac de seguretat

•       Allotjament en campament a la vora del riu

•       Dinar, sopar del primer dia

•       Esmorzar el segon dia

 

EL PREU NO INCLOU
·       Qualsevol necessitat de tipus personal

·       Propines al staff

 

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.