Bike Nepal

- dos recorreguts espectaculars en BTT -

Nepal - BTT

Un viatge per Nepal amb dues rutes en BTT diferenciades. Dels boscos, conreus i granges de la zona muntanyosa que envolta la vall de Kathmandu, a la zona semi desèrtica envoltada de altes muntanyes blanques del Baix Mustang, per passar a continuació a un divertit descens pel mític Kali Gandaki, seguint el curs del riu per una vall profunda d’espessos boscos.

Durada mínima recomanada de 15 dies / 14 nits a Nepal

10 dies en BTT dividits en dues rutes de 5 dies

Duresa alta, de 5h a 6h diàries de mitjana

Es requereix habilitat i destresa en tot tipus de recorreguts

Guia de BTT local en anglès

Allotjament i menjars en lodge o petits hotels durant els recorreguts BTT

Allotjament en hotel a Kathmandu i Pokhara

Trasllats en vehicle privat

Grup mínim: 4 persones

El pla de viatge que us presentem aquí es divideix en dues rutes impressionants de 5 dies cadascuna en un viatge que inclou tres vols interiors al Nepal.

 

La primera ruta ens porta pel sector nord-est de la vall de Kathmandu. Nepal és un país eminentment rural, ple de camps de cultiu en terrassa en un entorn muntanyós amb petites granges disseminades i antics pobles. Aquest recorregut amb bicicleta us porta per aquest tipus de paisatge en una ruta en què pedalem pràcticament en la seva totalitat. La seva riquesa no és només paisatgística, sinó sobretot humana i cultural.

 

El segon recorregut ens trasllada a les terres del Baix Mustang enmig d’un paisatge àrid i dur alhora que impressionant i colpidor, per baixar seguint el curs del Kali Gandaki, el mític “riu negre”, o millor “el riu de la deessa negra”, envoltat de densa vegetació per una de les valls més profundes de la terra en la qual va ser una de les rutes comercials més importants entre el Tibet i l’Índia.

 

Ja de tornada a Kathmandu, us proposem en opció un apassionant recorregut per la ciutat com una de les millors maneres de captar el seu ritme caòtic a la vegada que podem visitar els seus llocs més destacats.

 

Les dues rutes proposades aquí són exigents, amb dies llargs de pedalar per terreny dur, ja sigui per camí, pista o fins i tot per les carreteres asfaltades on els forats i les esquerdes apareixen per tot arreu. Es requereix experiència i tenir bona tècnica i habilitat per tot tipus de terreny alhora de certa bona capacitat física. El vehicle de suport no segueix la nostra mateixa ruta en la majoria de les etapes.

dia 1

 

Arribada a Nepal. Kathmandu

dia 2

1

BTT a Kakani (1950m) ~53km

dia 3

2

BTT a Budhanilkantha (1400m) ~33km

dia 4

3

BTT a Chisapani (1965m) ~33km

dia 5

4

BTT a Nagarkot (1965m) ~35km

dia 6

5

BTT a Bhaktapur (1350m) ~20km

dia 7

 

Vol a Pokhara

dia 8

1

Vol a Jomsom (2700m). BTT a Kagbeni (1800m) ~12km

dia 9

2

BTT a Muktinath (3760m) ~15km

dia 10

3

BTT a Marpha (2670m) via Lupra ~25km (30% no pedalejable)

dia 11

4

BTT a Tatopani (1190m) ~45km

dia 12

5

BTT a Beni(830m) ~35km . Vehicle per carretera a Pokhara

dia 13

 

Vol a Kathmandu

dia 14

 

Kathmandu (recorregut en BTT opcional)

dia 15

 

Vol de tornada

EL PREU INCLOU
·       Tots els transfers en vehicle privat

·       Vol Kathmandu Pokhara Kathmandu

·       Guia a l’arribada

·       2 nits amb esmorzar a Pokhara

·       3 nits amb esmorzar a Kathmandu

·       Programa de 5 dies/4 nits en BTT per la vall de Kathmandu

o    Allotjament en lodge/hotel en habitació doble amb tres àpats diaris d’acord amb el programa detallat

o    Jeep de suport per al trasllat de l’equipatge (es pot prescindir)

o    Guia local de parla anglesa (assistent de guia a partir de 10 components)

o    Bicicleta de muntanya Trek, amb suspensió davantera i quadre d’alumini

o    Casc

o    Entrada a Bhaktapur

o    Entrada al Parc Nacional de Shivapuri

·       Programa de 5 dies/4 nits en BTT pel Lower Mustang i el kali Gandaki

o    Vol Pokhara Jomsom

o    Allotjament en lodge/hotel en habitació doble amb tres àpats diaris d’acord amb el programa detallat

o    Jeep de suport per al trasllat de l’equipatge (es pot prescindir)

o    Guia local de parla anglesa (assistent de guia a partir de 10 components)

o    Bicicleta de muntanya Trek, amb suspensió davantera i quadre d’alumini

o    Casc

o    Targeta TIMS (Trekkers ‘Information Management Systems) de permís de trek

o    Entrada a l’Annapurna Conservation Area Project (ACAP)

·       Taxes governamentals i VAT

·       Salari, menjar, allotjament i assegurança de tot l’equip

 

EL PREU NO INCLOU
·       Vol internacional des del punt d’origen fins Nepal i tornada

·       Visat d’entrada al Nepal

·       Dinars i sopars si no s’indiquen

·       Propines al staff

·       Begudes, trucades de telèfon, connexió a internet i altres despeses de caire personal

·       Durant les rutes en BTT dutxes d’aigua calenta, càrregues de bateries i altres despeses de caire personal

·       Assegurança mèdica i de viatge. Com activitat de risc seria interessant tenir assegurança de rescat en muntanya que sigui vàlida per a Nepal fins a 4000 metres com a mínim i que inclogui rescat en helicòpter

·       En general qualsevol concepte no especificat en aquest programa, així com qualsevol necessitat d’assistència personal per a afers aliens

·       Cap despesa addicional a causa de cancel·lacions de vols, condicions meteorològiques, tancament de carreteres, etc.

Com que aquest programa pot ser variable i intervenen terceres parts, consulteu-nos el pressupost i us el farem arribar actualitzat.

Per fer-vos una idea, el cost aproximat d’aquest programa pot estar entre els $3250 per persona per a un grup de 4 components a $2600 per persona per a un grup de 8 components amb jeep de suport.

Les condicions de la ruta poden variar força d’acord amb la meteorologia. En condicions normals la ruta ja és prou intensa i trobem tota mena de terrenys, però si hi hagut episodis de pluja continuada, aquestes poden representar un canvi radical en l’estat dels camins i pistes de muntanya, però alhora també converteixen l’experiència en una aventura més reptadora i sempre ens espera un allotjament al final d’etapa on refer la nostra energia.

 

Les possibilitats de rutes en BTT per Nepal són força amplies i no les podem posar totes aquí. Tenim publicats dos itineraris a mode d’exemple, però en bicicleta es pot fer des de “simples” rutes per l’atrafegada ciutat de Kathmandu, a poder pedalar des d’aquesta ciutat fins a Pokhara… o arribar a fer el Circuit de l’Annapurna en BTT.

 

VOLS INTERNACIONALS

Els programes poden haver d’adaptar-se en funció dels horaris dels vostres vols a Nepal. Els itineraris estan pensats tenint en compte que el vol internacional arriba a Kathmandu al matí o migdia. Si arribéssiu al Nepal al vespre seria millor comptar amb un dia de marge abans de començar el trek o viatge, encara que no és imprescindible.

 

VOLS PERSONALITZAR AQUEST ITINERARI?

En els itineraris de trek, les estades a Kathmandu i Pokhara son les que considerem mínimes per fer el viatge de manera confortable i segura, però sempre és una bona idea afegir algun dia si us encaixa a nivell de calendari i pressupost.

Com tots els nostres recorreguts, l’itinerari es pot personalitzar i adaptar al vostre gust, necessitats i preferències.

Podeu optar pel viatge complet o només la contractació exclusiva del trek i viatjar pel vostre compte al Nepal.

 

EXPERIÈNCIES A NEPAL FORA DEL PROGRAMA

Tant per als dies lliures a Kathmandu o Pokhara, com si voleu afegir més dies al vostre viatge, oferim una sèrie d’opcions i extensions. Amb elles podeu afegir i completar activitats i experiències al vostre viatge. Algunes ja venen “de sèrie” en algun programa, però en general preferim que les trieu vosaltres, si us interessa alguna, en funció dels vostres gustos i manera de viatjar. Algunes activitats les hem creat nosaltres especialment. Demaneu-nos més informació si esteu interessats.

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.