Bike Kathmandu

- en bicicleta de muntanya rodejant la vall de Kathmandu -

Nepal - BTT

Pedalar per la zona natural que envolta la vall de Kathmandu és una bona experiència i molt assequible, amb el punt de sortida i de retorn a Kathmandu mateix. Recorrem zones rurals entre boscos, camps de conreu, llogarrets, granges i pobles monumentals patrimoni de la humanitat i amb vistes sobre els cims de l’Himàlaia de tant en tant. Un recorregut molt adaptable que pot ser tant un viatge en si mateix com una part d’un viatge més llarg per Nepal.

Durada mínima recomanada de 11 dies / 10 nits a Nepal

Ruta de BTT de 8 dies

Duresa mitjana/alta, de 5h a 6h diàries de mitjana

Es requereix un mínim d’habilitat i destresa en tot tipus de recorreguts

Guia de BTT local en anglès

Allotjament i menjars en lodge o petits hotels durant els recorreguts BTT

Allotjament en hotel a Kathmandu

Trasllats en vehicle privat

Grup mínim: 4 persones

Nepal és un país eminentment rural, ple de camps de cultiu en terrassa en un entorn muntanyós amb petites granges disseminades i antics pobles. El recorregut amb bicicleta que us proposem en aquest programa us porta per aquest tipus de paisatge al nord i est de la vall de Kathmandu en una ruta en què pedalem pràcticament en la seva totalitat. La seva riquesa no és només paisatgística, sinó sobretot humana i cultural.

La distància mitjana de recorregut en BTT es situa al voltant dels 40 quilòmetres diaris que es poden fer a qualsevol ritme. No hi ha presses ni urgències. L’itinerari acaba amb un apassionant recorregut per la ciutat de Kathmandu com una de les millors maneres de captar el pols d’aquesta caòtica ciutat al mateix temps que visitem els seus llocs més destacats.

 

Aquesta ruta és exigent, amb dies llargs de pedalar per terreny dur, ja sigui per camí, pista o fins i tot per les carreteres asfaltades on els forats i les esquerdes apareixen per tot arreu. Es requereix una mínima experiència i un mínim de tècnica i habilitat per tot tipus de terreny alhora de certa bona capacitat física. El vehicle de suport no segueix la nostra mateixa ruta en la majoria de les etapes.

dia 1

 

Arribada a Nepal. Kathmandu

dia 2

1

BTT a Kakani (1950m) ~53km

dia 3

2

BTT a Budhanilkantha (1400m) ~33km

dia 4

3

BTT a Chisapani (1965m) ~33km

dia 5

4

BTT a Nagarkot (1965m) ~35km

dia 6

5

BTT a Dhulikhel (1540m) ~55km

dia 7

6

BTT a Bhaltali ( 1580m) per el Monestir de Namo Buddha ~27km

dia 8

7

BTT a Bhaktapur (1340m), via Lubhu Sisneri ~40km

dia 9

8

BTT per Kathmandu

dia 10

 

Kathmandu

dia 11

 

Vol de tornada

EL PREU INCLOU
·       Tots els transfers en vehicle privat

·       Guia d’enllaç a l’arribada

·       3 nits amb esmorzar a Kathmandu

·       Programa de 8 dies/7 nits en BTT per la vall de Kathmandu d’acord amb el programa descrit

o    Allotjaments en lodge/hotel en habitació doble amb tres àpats diaris d’acord amb el programa detallat

o    Jeep de suport per al trasllat de l’equipatge (es pot prescindir)

o    Guia de BTT local de parla anglesa (assistent de guia a partir de 10 components)

o    Bicicleta de muntanya amb suspensió davantera i quadre d’alumini

o    Casc

o    Entrada al Parc Nacional de Shivapuri

o    Entrada a Bhaktapur

·       Taxes governamentals i VAT

·       Salari, menjar, allotjament i assegurança de tot l’equip

 

EL PREU NO INCLOU
·       Vol internacional des del punt d’origen fins Nepal i tornada

·       Visat d’entrada al Nepal

·       Dinars i sopars si no s’indiquen

·       Propines al staff

·       Begudes, trucades de telèfon, connexió a internet i altres despeses de caire personal

·       Durant els treks dutxes d’aigua calenta, càrregues de bateries i altres despeses de caire personal

·       Assegurança mèdica i de viatge. És convenient disposar d’assegurança d’esports d’aventura

·       En general qualsevol concepte no especificat en aquest programa, així com qualsevol necessitat d’assistència personal per a afers aliens

·       Cap despesa addicional a causa de cancel·lacions de vols, condicions meteorològiques, tancament de carreteres, etc.

Com que aquest programa pot ser variable i intervenen terceres parts, consulteu-nos el pressupost i us el farem arribar actualitzat.

Per fer-vos una idea, el cost aproximat d’aquest programa pot estar entre els $2000 per persona per a un grup de 4 components a $1800 per persona per a un grup de 8 components amb jeep de suport.

Aquest itinerari és molt adaptable, ja que es pot començar i acabar pràcticament en qualsevol punt del recorregut, pel que la seva durada es pot adaptar fàcilment a les vostres necessitats.

Tot i que no és un recorregut especialment tècnic, tingueu en compte que el programa tal i com està plantejat aquí té una durada de 8 dies de bicicleta, pel que cal estar en la forma física adequada.

Les possibilitats de rutes en BTT per Nepal són força amplies i no les podem posar totes aquí. Tenim publicats dos itineraris a mode d’exemple, però en bicicleta es pot fer des de “simples” rutes per l’atrafegada ciutat de Kathmandu, a poder pedalar des d’aquesta ciutat fins a Pokhara… o arribar a fer el Circuit de l’Annapurna en BTT.

 

VOLS INTERNACIONALS

Els programes poden haver d’adaptar-se en funció dels horaris dels vostres vols a Nepal. Els itineraris estan pensats tenint en compte que el vol internacional arriba a Kathmandu al matí o migdia. Si arribéssiu al Nepal al vespre seria millor comptar amb un dia de marge abans de començar el trek o viatge, encara que no és imprescindible.

 

VOLS PERSONALITZAR AQUEST ITINERARI?

En els itineraris de trek, les estades a Kathmandu i Pokhara son les que considerem mínimes per fer el viatge de manera confortable i segura, però sempre és una bona idea afegir algun dia si us encaixa a nivell de calendari i pressupost.

Com tots els nostres recorreguts, l’itinerari es pot personalitzar i adaptar al vostre gust, necessitats i preferències.

Podeu optar pel viatge complet o només la contractació exclusiva del trek i viatjar pel vostre compte al Nepal.

 

EXPERIÈNCIES A NEPAL FORA DEL PROGRAMA

Tant per als dies lliures a Kathmandu o Pokhara, com si voleu afegir més dies al vostre viatge, oferim una sèrie d’opcions i extensions. Amb elles podeu afegir i completar activitats i experiències al vostre viatge. Algunes ja venen “de sèrie” en algun programa, però en general preferim que les trieu vosaltres, si us interessa alguna, en funció dels vostres gustos i manera de viatjar. Algunes activitats les hem creat nosaltres especialment. Demaneu-nos més informació si esteu interessats.

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.