Amb les nenes i nens del Kailash Home

- una tarda a Kathmandu -

Nepal - Activitat de tarda/vespre

L’experiència de passar una tarda amb el grup de nenes i nens, noies i nois que resideixen al Kailash Home és impagable. Aquests nanos provenen de famílies sense gaires recursos econòmics de zones remotes de muntanya i amb el Kailash Home tenen  una opció de seguir estudiant més enllà de l’educació bàsica. Un cop superada la primera barrera, l’experiència és tota vostra.

Tarda i sopar

Origen i final al vostre allotjament a Kathmandu

Acompanyant en espanyol o anglès

El Kailash Home no és una escola, com el seu nom indica, aquí es dóna allotjament i menjar a nens i nenes de diferents edats de famílies sense recursos procedents de zones remotes de muntanya que són apadrinats. D’aquesta manera els nens poden desplaçar-se a viure Kathmandu mentre cursen els seus estudis, ja que, més que no pas el cost de l’educació, és el cost de la manutenció i allotjament el que impedeix a molts escolars no poder prosseguir els seus estudis.

Però el Kailash Home no només es limita a l’allotjament i manutenció. Aquí es dóna suport de tota mena a les noies i nois que hi viuen, es fan activitats extracurriculars, se’ls dóna una educació més enllà de l’escola, es fomenta el treball en equip y la solidaritat. En definitiva és una gran família i el suport que reben les nenes i nens de diferents edats per part dels responsables com pels seus propis companys són part fonamental del seu èxit, i alguns d’ells han aconseguit fins i tot beques per estudiar a Harvard. Si bé en un principi es va pensar en albergar 80 nens i nenes, avui dia acull a un centenar i la segona fase ja està en marxa.

 

Normalment hi anem per la tarda quan els alumnes ja han acabat l’escola i és el moment en que podem compartir una pilota, un joc o fer una xerrada informal amb ells un cop trencada la vergonya inicial. Naturalment és un lloc ideal per anar-hi amb canalla i la idea és que el sopar el preparem una mica entre tots i després sopem plegats, amb una part dels alumnes. L’experiència varia a cada visita perquè és una cosa molt personal de cadascú i de l’energia del moment, però fins ara tothom ha quedat encantat.

Visitar-lo és una experiència inoblidable, als estudiants els encanta poder compartir el seu temps amb visitants estrangers dels que senten molta curiositat, encara que sempre qui surt guanyant amb l’intercanvi som nosaltres. Amb el cost de la visita es paga el transport, el guia acompanyant, el sopar i una petita ajuda per al centre. Aquesta activitat depèn del calendari escolar, de manera que no sempre està disponible. Consulteu-nos.

 

Aquesta institució va ser creada per l’Himalayan Children’s Foundation i té un suport important, tan econòmic com logístic, de la Mountaineers for Himalayas Foundation ,(Muntanyencs per l’Himalàia) creada a Andorra per reconeguts alpinistes d’Andorra i Catalunya i que a Espanya està lligada amb la Fundación Edurne Pasabán.

Si voleu saber més sobre el Kailash Home i les fundacions, que segur que sí, podeu consultar:

mount4him.org/ca/llar-dinfants-kailash-home/

edurnepasaban.com/es/fundacion/proyectos-kailash-hostel

 

EL PREU INCLOU
·       Transport en vehicle privat

·       Sopar al Kailash Hostel

·       Acompanyant en espanyol o anglès

 

EL PREU NO INCLOU
·       Qualsevol necessitat de tipus personal

·       Propines a l’staff

 

 

Per cobrir la despesa del transport (el Kailash està una mica als afores de Kathmandu) de l’acompanyant i fer una aportació pel sopar solem carregar una taxa mínima per persona de $ 50,00

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.