Trek a l’Australian Camp – Extensió a Nepal

Per a aquells que no són gaire caminadors (però una mica sí) i no tenen molt temps però volen gaudir, ni que sigui una sola nit, de l’experiència de fer un petit trek, dormir en un lodge i tenir ben a prop muntanyes espectaculars, anar al que es coneix com Australian Camp és una opció immillorable.

Durada 2 dies.
Origen i final a Pokhara.
Qualsevol època de l’any.
Duresa baixa, assequible a tothom que li agradi caminar una mica.
Sense problemes d’altitud.
Allotjament i menjars en lodge.
Transport en vehicle privat.

Un entorn idíl·lic, ideal per a famílies amb nens.
Vistes impressionants sobre l’Annapurna Sud i el Machhapuchhre.

Si Pokhara s’ha establert com un gran centre d’atracció turística al Nepal això és en gran part a causa que la zona sud de l’Annapurna acumula bona part dels treks de curta durada i assequibles per a un públic ampli. Solen ser rutes de 4 a 7 dies i no per ser curts deixen de ser itineraris molt interessants, però no obstant això per a aquells que volen o només poden realitzar un trek de dos o tres dies, entrar a la zona delimitada del Parc Nacional de l’Annapurna (ACAP) implica pagar el preu de l’entrada i tramitar la targeta de trek (TIMS) pel que té un cost elevat per tan sols dos o tres dies de ruta. Així doncs l’itinerari que us proposem es troba just fora del límit de la zona de protecció, de manera que no implica aquest cost extra.
El recorregut és espectacular, discorrent entre boscos de rododendres i camps de conreu i pastura als peus dels cims de l’Himàlaia i és apte per a tothom a qui li agradi mínimament caminar per la muntanya.
Aquest itinerari es pot realitzar en els dos sentits, però en el sentit de marxa que us proposem es perd més alçada de la que es guanya, de manera que la major part del recorregut és en baixada. L’ascens és de curta durada, encara que una mica més abrupte, guanyant 400 metres de desnivell des Kande fins l’Australian Camp, fent possible a més realitzar l’itinerari a la tarda, de manera que és possible volar des de Kathmandu al matí i començar la ruta el mateix dia si cal.
L’Australian Camp és un conjunt de lodges que es troba en un turó obert i les sortides de sol des d’aquí són molt boniques, amb l’Annapurna Sud i el Machhapuchhre davant nostre tenyint-se amb els colors de la sortida del sol. És un lloc espaiós per descansar i relaxar-se, perfecte fins i tot per romandre un dia sense fer res, lluny de tot.
La ruta de tornada és més llarga però pràcticament en descens, perdent 1000 metres en altitud fins Phedi, on el nostre vehicle ens esperarà per tornar a Pokhara, o continuar la nostra ruta.

1

Carretera a Kande (1770m) – Trek a l’Australian Camp (2165m) 1h/2h

2

Trek a Dhampus (1650m) i Phedi (1130m) 4h/5h – Carretera a Pokhara

EL PREU INCLOU

  • Trasllat en vehicle privat de Pokhara a Kande i de Phedi a Pokhara
  • Guia de muntanya local titulat de parla anglesa
  • Allotjament en lodge i àpats inclosos d’acord amb el programa.


EL PREU NO INCLOU

  • Allotjament a Pokhara que va inclòs en el programa de viatge complet en on s’insereix aquesta extensió.
  • ATENCIÖ: Aquest curt trek no inclou portador causa de que no cal carregar massa. Es pot demanar opcional.
  • Dinars i sopars fora del trek
  • Propines a l’staff
  • Begudes fredes i calentes, trucades de telèfon, accés internet i qualsevol necessitat de tipus personal.
  • Assegurança mèdica.
  • Cap concepte no especificat en el programa, així com qualsevol tipus d’assistència personal al viatger per a assumptes aliens al programa d’aquest viatge.

PREUS per persona en US$

Viatgers en el grup: 

2

4

6

 > 8

Trek de 2 dies a l’Australian Camp

US$ 125

US$ 110

US$ 100

US$ 95

Portador en opció

+ US$ 20

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier amb la informació detallada.
Demana’ns tota la informació que necessitis, totes les preguntes que et sorgeixin.