Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Quatre coses sobre Nepal

Hem creat aquesta petita guia que hem anomenat “Quatre coses sobre Nepal”.  En ella trobareu les clàssiques notes, informació i consells al viatger. No està escrita amb voluntat de ser una guia de Nepal, però si que engloba tota aquella informació que ens sembla útil per a vosaltres, ja sigui que viatgeu dins d’un programa complet i guiat com, sobretot, si viatgeu més pel vostre compte i només feu amb nosaltres un trek, alguna opció o extensió o algun servei específic.

Esperem que us sigui ben útil. Està pensada perquè la llegiu a casa abans de marxar cap a Nepal, no cal que la poseu a la bossa.

Mirem d’anar-la renovant de manera que la informació continguda estigui el més actualitzada possible. No dubteu en contactar amb nosaltres si creieu que hi ha algun detall que no és correcte o ha canviat.

Ara ja tens el document “Quatre coses sobre Nepal” on-line perquè puguis aprofitar estones lliures per llegir-lo al mòbil o la tablet mentre vas en metro, en un cafè o des del cim de la Pica d’Estats.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier amb la informació detallada.
Demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.