Opcions a Nepal

Entenem com a "opcions" les activitats d'una o mitja jornada i que no inclouen pernoctació i que es poden incorporar a qualsevol dels nostres itineraris o servir de guia i inspiració per generar un itinerari completament nou. Normalment són des de Kathmandu o Pokhara. Algunes opcions poden estar ja incloses "de sèrie" en algun dels nostres itineraris. D'altra banda també hi ha el que anomenem "extensions". Les "extensions" són itineraris que incorporen com a mínim una nit d'allotjament, i generalment tenen com a punt d'origen i/o finalització Kathmandu o Pokhara, encara que també poden començar i acabar en una localitat diferent.

Encara que els nostres itineraris “estàndard” ja estan dissenyats per donar una visió una mica diferent i poder experimentar més de prop la realitat de Nepal, estan pensats per a un públic general, un viatger que visita el Nepal per primera vegada, de manera que són una combinació entre aquells punts destacats habituals que un no s’hauria de perdre en un primer viatge al Nepal, amb algunes visites que considerem interessants més enllà del “típic” viatge turístic.
Per a nosaltres aquestes opcions, i també les extensions,  són un “plus” una mica més enllà i creiem que són molt interessants per a viatgers que puguin perllongar en uns dies el seu itinerari i que realment volen experimentar una visió diferent de les rutes estàndard i generar un itinerari propi a partir de les mateixes.
D’altra banda, hi ha molts viatgers independents per als que algunes d’aquestes opcions o extensions poden ser molt útils, sobretot tenint en compte que algunes d’elles no són accessibles lliurement, ja que estan creades per nosaltres.

Tenim opcions i extensions de tota mena i anirem afegint-ne més progressivament. Recorreguts per el Kathmandu menys turístic, rutes en BTT, el Muktinath plenament tibetà, estades en cases particulars “reals”, o una estada al Parc Nacional de Chitwan diferent, són algunes de les ampliacions possibles.
Naturalment hi ha moltes altres opcions possibles a Nepal que no estan incloses aquí. Si voleu fer alguna activitat específica que no tenim descrita, només ens l’heu de demanar.
D’aquesta manera cada viatger pot fer-se fàcilment una idea “d’altres coses” que es poden veure, visitar, o experimentar al Nepal, i amb aquesta informació li serà molt més fàcil configurar un itinerari propi i molt més personal. A més, a l’igual que tots els nostres itineraris, les opcions i les extensions es poden adaptar i modificar a gust de cada viatger.

Per què oferim les visites a Kathmandu i Pokhara com opcionals?
Tant una ciutat com una altra es poden explorar fàcilment de forma independent. Ens agrada que els nostres viatgers s’atreveixin una mica a anar pel seu compte, però sobretot volem que gaudeixin del seu temps de la millor manera possible i, com no hi ha dues persones iguals, no hi ha dos viatgers iguals. No ens agrada, en la mesura del possible, que hagin de pagar per alguna activitat que en realitat no els vingui de gust. D’aquesta manera vam preferir no incloure certes visites “típiques” als programes estàndard, però sí les oferim a opció.Algunes d’elles, com les visites guiades als llocs destacats, tenen un perfil més estàndard, encara que sempre els donem un toc personal i cuidat. D’altra banda, hi ha altres opcions que se surten del normal o que hem creat nosaltres especialment, algunes de les quals difícilment es podrien fer de manera independent per part del viatger.

Aquestes són algunes de les nostres opcions:

Visita guiada: Kathmandu, una mica diferent

1 dia

Kathmandu

Visita guiada: Kathmandu local

1 dia

Kathmandu

Kathmandu en BTT

1 dia

Kathmandu

Amb les nenes i nens del Kailash Hostel

mig dia

Kathmandu

Senderisme a Gurje Bhanjyang

1 dia

Kathmandu

Vol panoràmic a l’Everest

mig dia

Kathmandu

En helicòpter al Camp Base del Everest

1 dia

Kathmandu

Rafting en el Sunkoshi

1 dia

Kathmandu

Rafting en el Trishuli

1 dia

Entre Kathmandu i Pokhara

Excursions en moto Royal Enfield

1 dia

A Kathmandu i Pokhara

Visita guiada pels voltants de Pokhara

1 dia

Pokhara

Conversant amb un Gurkha

mig dia

Pokhara

Vol en Tàndem Parapent

mig dia

Pokhara

En helicòpter al Camp Base de l’Annapurna

1 dia

Pokhara

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier amb la informació detallada.
Demana’ns tota la informació que necessitis, totes les preguntes que et sorgeixin.