INFORMACIÓ RELATIVA ALS REQUERIMENTS D'ENTRADA PER ALS VIATGERS A CAUSA DE LA COVID-19

NEPAL
Nepal està teòricament obert al turisme, però amb molt pocs vols internacionals i una quarantena de 7/14 dies en hotels específics fa pràcticament inviable el turisme a hores d’ara. La situació va millorant lentament i esperem que pugui estar obert a la tardor.
Recorda que pots accedir a la informació del Govern del Nepal a través de sp.nepalembassy.gov.np/spanish i www.immigration.gov.np/ i mira’t les normes publicades pel govern de Nepal que t’adjuntem aquí sota:

 

SIKKIM
Sikkim està obert per als turistes amb la vacunació completa, però això en principi es redueix als turistes indis, ja que la Índia sembla que segueix tancada al turisme fins a nova ordre i no s’expedeixen visats de turista.

BHUTAN
El país està tancat al turisme i no hi ha data d’obertura ara com ara.

 

TIBET
La República Popular Xina està oberta parcialment al turisme, però amb una quarantena de 14 dies obligatòria fa poc probable que hi viatgeu. El consolat de la Xina a Espanya està tancat des del 3 d’abril de 2020 però atenen al mail consuladochino@vip.163.com

 

Aquesta informació ha estat recopilada de fonts oficials i l’anem revisant periòdicament. Malgrat tot, les mesures preses pels respectius governs poden canviar sense avís previ. No ens podem fer responsables de les errades que hi pugui haver o dels canvis inesperats en les normes, però mirem de guiar-vos el millor que podem.
Com que en el cas que vulguis viatjar ja contactarem personalment, no et preocupis perquè llavors farem un seguiment dia a dia de tots els passos que hauràs de seguir.