INFORMACIÓ RELATIVA ALS REQUERIMENTS D'ENTRADA PER ALS VIATGERS A CAUSA DE LA COVID-19

NEPAL

A causa sobretot a la situació a l’Índia i a l’increment de casos en el mateix Nepal, tots els vols internacionals i domèstics estan suspesos des del 5 de maig fins a nova ordre.

Recorda que pots accedir a la informació del Govern del Nepal a través de sp.nepalembassy.gov.np/spanish i consuladodenepal.org

 

SIKKIM
La Índia està tancada al turisme fins a nova ordre i no s’expedeixen visats de turista. El consolat avisa de l’existència de certs portals online que prometen gestionar el visat d’entrada a l’Índia fraudulentament.

 

BHUTAN
El país està tancat al turisme i no hi ha data d’obertura ara com ara.

 

TIBET
Ara com ara no es pot entrar a la República Popular Xina com a turista. El consolat de la Xina a Espanya està tancat des del 3 d’abril de 2020.

 

Aquesta informació ha estat recopilada de fonts oficials i l’anem revisant periòdicament. Malgrat tot, les mesures preses pels respectius governs poden canviar sense avís previ. No ens podem fer responsables de les errades que hi pugui haver o dels canvis inesperats en les normes, però mirem de guiar-vos el millor que podem.
Com que en el cas que vulguis viatjar ja contactarem personalment, no et preocupis perquè llavors farem un seguiment dia a dia de tots els passos que hauràs de seguir.