INFORMACIÓ COVID

NEPAL

Pocs canvis respecte les normes anteriors. L’aparició de la variant ÓMICRON implica un llistat de països considerats d’alt risc o altres en els que els seus habitants no poden viatjar a Nepal. Per a la resta, l’estat actual és el següent:

 

Només es pot accedir a Nepal via aèria, els accessos terrestres estan tancats als viatgers internacionals.

Si no teniu la vacunació completa, haureu de fer una quarantena de 10 dies, pel que no creiem que us interessi venir a Nepal per turisme.

Si teniu la vacunació completa des de fa més de dues setmanes no heu de fer quarantena. Necessitareu portar:

  • Certificat de vacunació
  • La reserva d’allotjament que us facilitaríem nosaltres
  • Podeu obtenir el visat a l’arribar prèvia sol·licitud online o demanar-lo al vostre consolat abans de marxar
  • Un test PCR amb resultat negatiu amb no més de 72 hores abans del vostre primer vol (millor si porta foto o assegurar-se que les dades són completes)
  • El CCMC emplenat gov.np ccmc.gov.np/arms/person_add_en i el codi barres resultant imprès

A l’arribar us faran un test ràpid d’antígens i, si no hi ha cap problema, podreu començar el vostre viatge.

Tot i això, us hem d’avisar que la situació epidèmica a Nepal no està controlada, pel que us demanem molta prudència i vigilar les mesures de seguretat. Heu de saber també que les condicions poden canviar sense previ avís, pel que hi ha un cert risc que estigueu en una zona i de sobte canviïn les normes o s’estableixi un confinament.

Tot i que ho han eliminat de les condicions obligatòries per entrar al país, és més que recomanable que contracteu una assegurança de viatge que us garanteixi hospitalització o retorn en cas que us infecteu per COVID.

Recorda que pots accedir a la informació del Govern del Nepal a través de ccmc.gov.np, sp.nepalembassy.gov.np/spanish, www.immigration.gov.np/, caanepal.gov.np  i welcomenepal.com 

 

SIKKIM

Índia ha obert el turisme per a grups que entrin en vol charter des del 15 d’octubre i per a individuals a partir del 15 de novembre i ja ha habilitat la e-visa.

Només està permesa l’entrada per aire o mar. L’entrada per via terrestre està prohibida als viatgers internacionals.

Per als països catalogats a la llista “A” cal tenir la pauta completa de vacunació, emplenar la declaració a www.newdelhiairport.in , pujar un test PCR negatiu y signar una declaració de veracitat de dades. De totes maneres, cal verificar-ho, ja que hi ha condicions especials per alguns països.

Es recomana tenir l’app Aarogya Setu al mòbil.

Hi ha normes específiques per a Sikkim, consulteu-nos si voleu venir.

Us avisem que l’obtenció de l’e-visa només es pot fer a través del portal https://indianvisaonline.gov.in/. El govern indi adverteix que hi ha força portals fraudulents que ofereixen visat a l’Índia.

BHUTAN

El país està teòricament obert al turisme, però les condicions per entrar són força difícils d’assolir i complicades, pel que no cal ni pensar-hi de moment.

TIBET

La República Popular Xina està oberta parcialment al turisme.

S’ha d’obtenir el codi QR de Salut Verd. Les condicions són una mica exigents i creiem que de cara a un viatge de turisme potser no us valdrá la pena tan enrenou.

Només s’hi pot accedir amb un vol directe des del vostre origen a China. Si el vol fa escala no obtindreu el QR de Salut Verd

Teniu les instruccions detallades a http://es.chineseembassy.org/esp/lqyw/t1902919.htm

Les adreces dels consolats de Madrid i Barcelona són: http://es.chineseembassy.org/esp/lqyw/ i http://barcelona.china-consulate.org/esp/

Aquesta informació ha estat recopilada de fonts oficials i l’anem revisant periòdicament. Malgrat tot, les mesures preses pels respectius governs poden canviar sense avís previ. No ens podem fer responsables de les errades que hi pugui haver o dels canvis inesperats en les normes, però mirem de guiar-vos el millor que podem.
Com que en el cas que vulguis viatjar ja contactarem personalment, no et preocupis perquè llavors farem un seguiment dia a dia de tots els passos que hauràs de seguir.