Skip to content

INFORMACIÓ COVID

NEPAL

La VISA-on-arrival s’ha reprès com de costum, com era abans de la pandèmia. Heu de sol·licitar el visat abans de viatjar al Nepal aquí nepaliport.immigration.gov.np/

Heu de portar els documents següents:

  1. Un certificat de vacunació que mostri la pauta completa de vacunació COVID-19. Ha d’estar completada almenys 14 dies abans d’entrar al Nepal.
    1. Si no esteu completament vacunats o no heu completat la pauta de vacunació 14 dies abans d’arribar al Nepal, heu de portar un informe de la prova COVID-19 (RT-PCR, Gene Expert, True NAAT o prova acreditada per l’OMS) . ) que mostri resultat negatiu realitzat dins de les darreres 72 hores des de l’embarcament al primer aeroport.
  2. Una còpia impresa del formulari en línia (Formulari d’arribada en línia per a viatgers internacionals) que cal completar iniciant sessió a gov.np / ccmc.gov.np/arms/person_add_en

Un cop al Nepal, heu de seguir els procediments COVID establerts pel Govern del Nepal, que poden variar de tant en tant.

És molt recomanable contractar una assegurança de viatge que garanteixi l’hospitalització o la tornada en cas de contagiar-se de COVID.

Abans de sortir del Nepal, és possible que us hagueu de fer una prova PCR per pujar al vostre avió. No us preocupeu perquè us ajudarem en aquest tema. El resultat de la prova sol lliurar-se en 24 hores i costa al voltant d’uns US$30.

Recorda que pots accedir a la informació del Govern del Nepal a través de ccmc.gov.np, sp.nepalembassy.gov.np/spanish, www.immigration.gov.np/, caanepal.gov.np  i welcomenepal.com 

 

SIKKIM

Els viatgers que tinguin el certificat de la pauta completa de vacunació de la COVID no necessiten fer quarantena ni fer test PCR.

Heu d’emplenar l’Air Suvidha abans de viatjar a l’Índia https://www.newdelhiairport.in/airsuvidha/apho-registration

Us avisem que l’obtenció de l’e-visa només cal fer-la només a través del portal https://indianvisaonline.gov.in/. El govern indi adverteix que hi ha força portals fraudulents que ofereixen visat a l’Índia.

 

BHUTAN

El país és obert al turisme. Com és habitual, cal portar el certificat de la pauta completa de vacunació de la COVID o un test PCR amb resultat negatiu i recent.

TIBET

Malgrat certa confusió en les informacions, sembla ser que el Tibet està obert al turisme sempre i quan es faci des d’una població xinesa. Així doncs, cal viatjar a Xina primer, per desplaçar-se a Tibet en tren o vol domèstic, fet que no és gaire convenient depenent del teu lloc d’origen i si el Tibet és el teu destí únic. De tota manera no es pot obtenir visat de turista per a Xina en molts casos.

Podeu consultar més informació a les adreces dels consolats de Madrid i Barcelona http://es.chineseembassy.org/esp/lqyw/ i http://barcelona.china-consulate.org/esp/

Aquesta informació ha estat recopilada de fonts oficials i l’anem revisant periòdicament. Malgrat tot, les mesures preses pels respectius governs poden canviar sense avís previ. No ens podem fer responsables de les errades que hi pugui haver o dels canvis inesperats en les normes, però mirem de guiar-vos el millor que podem.
Com que en el cas que vulguis viatjar ja contactarem personalment, no et preocupis perquè llavors farem un seguiment dia a dia de tots els passos que hauràs de seguir.