Homestay i senderisme a Raipur – Extensió a Nepal

Una experiència única que t’acostarà a la manera de viure de bona part de la població a Nepal. Passaràs dues nits en una casa particular, caminaràs per una zona rural entre camps, granges i petites poblacions i aniràs en jeep públic per pistes tortuoses. Sense connexió, sense bars. Això és Nepal!

Durada 3 dies.
Situat al sud de Pokhara es pot realitzar des de / cap aquesta ciutat. Molt recomanable venint o anant a Bandipur.
Grup màxim de 6 persones.
Qualsevol època de l’any.
Allotjament i àpats en casa particular.
Transport en vehicle particular i jeep col·lectiu.
Inclou una o dues jornades de senderisme sense dificultat.

Un entorn rural de petits poblets, granges i terrasses de cultiu.
Cases tradicionals.
Turisme gairebé inexistent.

La zona de Raipur es troba al sud de Pokhara i és un clar exemple de com es viu a la majoria de llars al Nepal, situats en un entorn rural de terreny més o menys abrupte de turons i muntanyes baixes, entre boscos frondosos i zones de cultiu en terrassa, on les famílies treballen el camp i tenen cura del bestiar, els nens van caminant a l’escola més propera, i les comunicacions es realitzen en part per pistes en millor o pitjor estat, i una xarxa de senders que serpentegen aquí i allà .
Aquí no es viu per al turisme, que és pràcticament inexistent. Una mica al nord i d’est a oest discorre el conegut com “Millenium Trek”, una iniciativa que pretenia impulsar tota aquesta zona però que no acaba d’arrencar, fins al punt que gairebé no hi ha guies que coneguin els itineraris.
A Raipur, una petita població de poques cases al vessant d’una muntanya, disposem de la casa de Champa, on viu el seu pare, ghurka retirat de l’exèrcit indi. És una construcció tradicional de la zona i és una casa particular “real”. Amb això volem dir que no està pensada per acollir “turistes”, encara que controlem que el seu estat compleixi un mínim. Disposa de pocs luxes i les habitacions són espartanes, estil nepalès, però hem realitzat obres al bany perquè tingui millors condicions. Està neta, l’entorn és preciós, el menjar és excel·lent i el tracte és immensament cordial, acollidor i natural.
El recorregut de senderisme que proposem transita per trams de pista i de camins, a través de bosc, terrasses i granges, fins Chisapani, literalment “aigua freda” des d’on tornarem a Raipur en una jornada d’unes 6 hores caminant pausadament, més els descansos i parades. Tampoc cal arribar a Chisapani si estem cansats i també podeu afegir algun dia més i fer una altra ruta o canviar la de Chisapani per algun itinerari més curt.
La proposta utilitza vehicle privat fins Shyanja i Dulegaura, des d’on s’utilitza jeep col·lectiu, però també es pot realitzar amb autobús públic, amb el conseqüent estalvi econòmic.
D’altra banda la ruta es pot realitzar en ambdós sentits, ja sigui venint de Pokhara, com descrivim aquí, com venint de Kathmandu o Bandipur, o també venint i tornant al mateix punt.

1

Vehicle privat de Pokhara a Shyanja (2h) – jeep col·lectiu a Raipur (2h/3h)

2

Senderisme a Chisapani (o altres opcions)

3

Jeep col·lectiu a Dulegauda (2h) – Vehicle privat a Kathmandu (5h/6h)… o Bandipur (2h/3h)

EL PREU INCLOU

 • Vehicle privat de Pokhara a Shyanja
 • Vehicle privat des de Dulegaura a Kathmandu
 • Jeep col·lectiu local Shyanja – Raipur – Dulegauda (pot realitzar-se amb tot-terreny privat)
 • Guia de muntanya local titulat de parla anglesa des de Pokhara fins a Dulegauda
 • Allotjament en casa particular a Raipur a pensió completa d’acord amb la descripció del programa

EL PREU NO INCLOU

 • No inclou l’allotjament a Kathmandu ni Pokhara que van inclosos en el programa de viatge complet en on s’insereix aquesta extensió o al teu itinerari com a viatger independent
 • Begudes fredes o calentes, trucades de telèfon, accés internet i qualsevol necessitat de tipus personal.
 • Assegurança mèdica.
 • Cap concepte no especificat en el programa, així com qualsevol tipus d’assistència personal al viatger per a assumptes aliens al programa d’aquest viatge.
  Propines a l’staff

PREUS per persona en US$

Viatgers en el grup: 

2

4

6

 > 8

“Homestay” i senderisme a Raipur

US$ 315

US$ 215

– – –

– – –

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier amb la informació detallada.
Demana’ns tota la informació que necessitis, totes les preguntes que et sorgeixin.