Trek del Camp Base del Makalu

- pel Parc Nacional del Makalu Barun -

Nepal - Trekking

GRUP OBERT

del 19 d'abril al 7 de maig
amb "tour-leader" en català-castellà-anglès

PREINSCRIPCIÓ OBERTA. Encara estem en situació de pandèmia i no sabem encara quina serà la situació a l’abril, per tant no farem cap cobrament de reserva. Si la situació fos més o menys clara un mes abans de la data d’inici del viatge (esperem que sí), llavors sí que podríem plantejar un pagament parcial a l’avança, però ja ho anirem comentant amb els que us hagueu preinscrit. També us demanem responsabilitat en aquest aspecte.

El Trek del Camp Base del Makalu és un trek solitari i espectacular. És una de les rutes menys freqüentades de Nepal, passant de boscos subtropicals fins als mateixos peus de la piràmide del Makalu, que se’ns imposa molt propera i més impressionant que altres cims de 8000 metres en altres treks. Un trek que us exigirà força, però que també us donarà una bona recompensa.

19 dies / 18 nits a Nepal

Trek de 16 dies

Duresa mitjana-alta

Altitud màxima 5300m

Nit a altitud més elevada a 4870m

Guia de muntanya local en anglès

Allotjament i menjars en lodge o acampada durant el trek (veure notes)

Allotjament en hotel a Kathmandu

Trasllats en vehicle privat, jeep local i vols interiors

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.