Trek de Helambu a Langtang

- de sud a nord des de Kathmandu -

Nepal - Trekking

GRUP OBERT

del 2 al 17 d'abril
AMB "TOUR-LEADER" EN CATALÀ I CASTELLÀ

PREINSCRIPCIÓ OBERTA. Encara estem en situació de pandèmia i no sabem encara quina serà la situació a l’abril, per tant no farem cap cobrament de reserva. Si la situació fos més o menys clara un mes abans de la data d’inici del viatge (esperem que sí), llavors sí que podríem plantejar un pagament parcial a l’avança, però ja ho anirem comentant amb els que us hagueu preinscrit. També us demanem responsabilitat en aquest aspecte.

Us proposem un trek molt interessant per sortir d’aquests mesos que se’ns han fet tan durs i llargs a tots. Un trek amb uns paisatges impressionants però també, i sobretot, amb un gran interès humà. Dels camperols dels conreus en terrassa als criadors de iacs, dels poblets xerpes amb monestirs budistes als llacs sagrats dels hindús, dels boscos de rododendres als cims blancs fronterers amb el Tibet, tot creuant el pas del Laurebina-La. No es pot demanar més.

16 dies / 15 nits a Nepal

Trek de 13 dies

Duresa mitjana, sense dificultat tècnica

Altitud màxima 4772m/4980m

Nit a altitud més elevada a 3910m

Guia de muntanya local en anglès

Tour-leader en català, castellà i anglès

Allotjament i menjars en lodge durant el trek

Allotjaments en hotel a Kathmandu

Trasllat en jeep privat al punt d’inici i des del punt final

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.