Trek del Renjo-La

- amb les boniques valls de Gokyo i Thame -

Nepal - Trekking

GRUP OBERT

del 3 al 17 d'abril
amb guia de muntanya local de parla anglesa

PREINSCRIPCIÓ OBERTA. Encara estem en situació de pandèmia i no sabem encara quina serà la situació a l’abril, per tant no farem cap cobrament de reserva. Si la situació fos més o menys clara un mes abans de la data d’inici del viatge (esperem que sí), llavors sí que podríem plantejar un pagament parcial a l’avança, però ja ho anirem comentant amb els que us hagueu preinscrit. També us demanem responsabilitat en aquest aspecte.

Un espectacular coll per sobre dels 5000 metres i les valls més boniques del Khumbu. El coll del Renjo-La és el menys visitat dels tres clàssics passos que uneixen les valls del Khumbu i, per tant, aquest itinerari és un dels menys freqüentats i més tranquils de tota la zona del Khumbu. Pujant per la bonica vall de Gokyo i baixant per la de Thame, estem en ple territori xerpa, envoltats d’altes muntanyes i un paisatge aclaparador.

15 dies / 14 nits a Nepal

Trek de 12 dies

Duresa mitjana, sense dificultat tècnica

Altitud màxima 5360m

Nit a altitud més elevada a 4750m

Guia de muntanya local en anglès

Mínim 4 viatgers / màxim 10 viatgers

Allotjament i menjars en lodge durant el trek

Allotjament en hotel a Kathmandu

Trasllat en vehicle privat i vols de Lukla

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.