Millennium Trek

- un trek cultural en "homestay" fora de les rutes trillades -

Nepal - Trek

GRUP OBERT

del 9 al 20 d'abril
amb guia de muntanya local de parla anglesa

PREINSCRIPCIÓ OBERTA. Encara estem en situació de pandèmia i no sabem encara quina serà la situació a l’abril, per tant no farem cap cobrament de reserva. Si la situació fos més o menys clara un mes abans de la data d’inici del viatge (esperem que sí), llavors sí que podríem plantejar un pagament parcial a l’avança, però ja ho anirem comentant amb els que us hagueu preinscrit. També us demanem responsabilitat en aquest aspecte.

Si algun trek fuig de les rutes més concorregudes, és aquest. Camins tranquils, boscos de rododendres, camps de conreu en terrassa, petits poblets i granges aquí i allà i unes vistes amplíssimes de la serralada de l’Himàlaia en la que destaquen els Annapurnes i el Manaslu. Aquest trek és una oportunitat única d’immersió en la cultura nepalesa, dormint en cases particulars, on la seva gent et rebrà amb un somriure tímid i cordial.

12 dies / 11 nits a Nepal

Trek de 7 dies

Duresa baixa-mitjana, sense dificultat tècnica

Nit a altitud més elevada a 1565m

Guia de muntanya local en anglès

Allotjament i menjars en homestay durant el trek

Allotjament en hotel a Kathmandu i Pokhara

Trasllats en vehicle privat i vol interior

Com veus, aquí NO hi ha el clàssic botó de “reserva ara!” i no estem en grans plataformes de venda online pel mateix motiu: ENS AGRADA PARLAR AMB TU.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier complet d’aquest itinerari, demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.