Mero Nepal – Un viatge personal per Nepal

No veuràs un itinerari com aquest en cap altra agència. Com el seu nom ja ens diu, “mero” vol dir “el meu” el nostre”, aquest és un viatge que hem creat des del nostre interior, des de la nostra ànima, per acostar-te a un Nepal diferent. Atreveix-te a alguna cosa més!

Durada total de 16 dies / 15 nits a Nepal
Viatge semi-lliure, amb guia allà on és necessari
Transports en vehicle privat i en bus local al trek pel Kali Gandaki i Raipur amb dos vols interiors
Allotjaments en hotels escollits. Altres allotjaments en monestir, casa rural particular i lodges al trek
Jornades de senderisme en entorns rurals amb guia en anglès
Trek de 3 dies pel Baix Mustang més dos dies de bus local baixant per el Kali Gandaki amb guia de muntanya local en anglès
Nit a altitud més elevada a 3710m

El viatge que teniu a les vostres mans és un viatge especial, un viatge molt personal que hem creat amb la voluntat que pugueu experimentar bona part del que Nepal pot oferir, i que tingueu una visió força amplia de la realitat d’aquest interessant país.

Nepal és un país per observar amb els ulls i el cor ben oberts. Hi ha grans monuments, però un país no són només els seus monuments, ni els seus paisatges. Un país és un conjunt d’experiències, de sensacions, de maneres de ser, un conjunt de petits detalls que ens podem endur al nostre cor i que cap càmera fotogràfica és capaç de captar.

Les ciutats de Kathmandu i Pokhara son els grans centres d’atenció ineludibles, però no cal oblidar Patan o Bhaktapur, veritables joies no solament arquitectòniques, sinó poblacions vives més enllà del turisme que acullen, i on us encoratgem que aneu més enllà dels límits preestablerts. Anireu cap el Baix Mustang en un trek de tres dies, envoltats de cultura plenament tibetana en un Nepal realment diferent enmig d’un paisatge colpidor, amb dos dies més baixant en bus local per la pista que ressegueix el mític riu del Kali Gandaki. Caminareu per zones rurals que són la imatge més propera a la realitat de la manera de viure de la majoria dels nepalesos, per la zona de Raipur on us allotjareu en una casa particular i per la de Bandipur, un dels pobles més bonics de Nepal. En definitiva un viatge amb una visió panoràmica de 360 graus.

Aquest programa combina la modalitat de viatger independent amb els serveis de transport i allotjament complets per crear d’aquesta manera un viatge més personal però confortable. Hem plantejat el viatge de manera que les visites més “turístiques” les pugueu fer pel vostre compte, al vostre ritme, escollint què voleu veure i què no. Tots els llocs us seran fàcils d’accedir i no calen gaires explicacions més que deixar-se endur per l’atmosfera de cada lloc. Us permet explorar Nepal al vostre ritme, descobrir racons per vosaltres mateixos, decidir què fer en cada lloc. Naturalment també podeu agafar els serveis de guies “in situ” que trobareu als monuments turístics o podeu optar per disposar d’un guia durant tot el viatge.

D’altra banda disposareu de guia per a les rutes de senderisme on seria força complicat que hi poguéssiu accedir pel vostre compte. Els allotjaments són en llocs ben diferents i van des de confortables hotels “heritage”, fins una casa particular “real” al camp enmig de conreus i turons, passant per “lodges” de muntanya i un monestir budista.

Com a filosofia de viatge ens agrada que cadascú explori, descobreixi i viatge amb els ulls, però sobretot amb els sentits, ben oberts. Que cada viatge sigui diferent, i no una còpia dins d’un ramat. Viatjar a un país diferent és precisament això, enfrontar-se a alguna cosa diferent al nostre entorn, i per tant aprendre i experimentar coses a les quals no estem habituats i decidir interiorment què ens ha agradat,… i què no. Per a què viatgem sinó.

Això és el que trobareu en aquest recorregut que hem dissenyat especialment perquè viatgeu per “l’interior” de Nepal, i no només per la seva superfície.

Com tots els nostres recorreguts, l’itinerari es pot personalitzar i adaptar al gust, necessitats i preferències del viatger. Podeu eliminar seccions del viatge o afegir-ne d’altres de les que tenim disponibles.

Els programes poden haver d’adaptar-se en funció dels horaris dels vostres vols a Nepal. Els itineraris estan pensats tenint en compte que el vol internacional arriba a Kathmandu al matí. Si arribéssiu al Nepal per la tarda o al vespre seria convenient fer-ne una adaptació.

dia 0

 

Sortida de l’aeroport d’origen

 

dia 1

 

Arribada Nepal, Bhaktapur

H

dia 2

 

Bhaktapur, Patan

EH

dia 3

 

Bungamati – Khokana – Chobhar – Kirtipur, Monestir Budista de monges de Karma Lekshey Ling

ESH

dia 4

 

Vol a Pokhara

EH

dia 5

1

Vol a Jomsom (2745m) – Kagbeni (2800m) 4h

EDSH

dia 6

2

Trek a Muktinath (3710m) via Jhong 4h o 5h

EDSH

dia 7

3

Trek a Marpha  (2650m) via Lupra i Jomsom 6h

EDSH

dia 8

4

Bus a Tatopani (1245m)

EDSH

dia 9

5

Bus a Beni – Cotxe a Pokhara

EDH

dia 10

 

Cotxe a Shyanja – Jeep local a Raipur (estada en casa particular)

EDSH

dia 11

1

Raipur, senderisme a Chisapani (5h/6h) o pels voltants de Raipur

EDSH

dia 12

 

Jeep local a Dulegauda – Cotxe a Bandipur

EH

dia 13

1

Bandipur, senderisme a Ramkot

EDH

dia 14

 

Cotxe a Kathmandu

EH

dia 15

 

Kathmandu

EH

dia 16

 

Vol de tornada

(E)

E: Esmorzar,  D: Dinar, S: Sopar, H: Allotjament

EL PREU INCLOU:

 • Transfers en vehicle privat AC, excepte bus/jeep col·lectiu al Kali Gandaki i jeep col·lectiu a Raipur
 • Vol Kathmandu – Pokhara
 • Vol Pokhara – Jomsom
 • Guia en els llocs indicats
 • 1 nit amb esmorzar a Bhaktapur al Khwapa Chhen
 • 1 nit amb esmorzar a Patan al Swotha o al Newa Chhen
 • 1 nit amb sopar i esmorzar a Kirtipur al Monestir Karma Lekshey Ling
 • 2 nits amb esmorzar a Pokhara al Utsab Himàlaia Hotel
 • 2 nits amb esmorzar a Bandipur a l’Old Inn
 • 2 nits amb esmorzar a Kathmandu al Mandala Boutique Hotel
 • Trek de 3 dies més dos dies en bus/jeep pel Baix Mustang amb allotjament en lodges i tres àpats diaris durant el trek d’acord amb el pla detallat, amb guia de muntanya de parla anglesa durant tot el trek i 1 portador per cada 2 o 3 components. Preu del bus/jeep inclosos.
 • Targeta TIMS (Trekkers ‘Information Management Systems) de permís de trek
 • Entrada a l’Annapurna Conservation Area Project (ACAP)
 • Recorregut per la zona de Raipur amb guia de parla anglesa i allotjament en casa particular en pensió complerta (allotjament i menjar senzill i rústic)
 • Jornada de senderisme a Ramkot des de Bandipur amb guia local
 • Entrades a: Bhaktapur
 • Salari, menjar, allotjament i assegurança de tot l’equip

EL PREU NO INCLOU:

 • Vol internacional des del punt d’origen fins Nepal i tornada
 • Visat d’entrada al Nepal. Mireu la informació detallada a “Notes de Viatge”
 • Dinars i sopars si no s’indiquen
 • Propines al staff
 • Begudes, trucades de telèfon, connexió a internet i qualsevol altra despesa de caire personal
 • Durant els treks dutxes d’aigua calenta, begudes, càrregues de bateries, i altres necessitats de caire personal
 • Assegurança mèdica i de viatge. A la majoria de treks s’exigeix tenir assegurança de muntanya que sigui vàlida per a Nepal fins a 6000 metres com a mínim i que inclogui rescat en helicòpter.
 • En general qualsevol concepte no especificat en aquest programa, així com qualsevol necessitat d’assistència personal per a afers aliens al mateix

En opció hi ha la possibilitat de disposar d’una habitació abans d’agafar el vol de retorn si aquest és a la tarda o nit a fi de poder dutxar-se o canviar-se de roba si així ho demana el viatger.

PREUS per persona en US$

Viatgers en el grup: 

2

4

6

 > 8

VIATGE SENCER

US$ 1.700

US$ 1.470

us$ 1.370

SUPLEMENTS EN OPCIÓ

Habitació individual (no és aplicable al trek ni a Raipur)

 

US$ 205

Mantenir 1 habitació durant el darrer dia abans del vol (preu per habitació)

 

US$ 60

 

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier amb la informació detallada.
Demana’ns tota la informació que necessitis i fes-nos totes les preguntes que et sorgeixin.