1.3.2017

el que tens

NEPAL – ITINERARIS GENERALS

Nepal Esencia / 15 dies. És el nostre itinerari base de 15 dies. Un recorregut per la realitat del país més enllà dels llocs típics, amb un petit trek, un allotjament en casa particular i en un monestir. Amb opcions per triar i com sempre amb possibilitat de personalitzar-lo.

Nepal Tour / 15 dies. És un altre itinerari base de 15 dies que substitueix el trek per la visita a Chitwan. És per tant un viatge més “turístic”, però també amb opcions i absolutament personalitzable.

Katmandú / 9 dies. Una setmana llarga per visitar la ciutat de Katmandú i el seu entorn, incloent Bhaktapur, Patan, una mica de senderisme pel nord, la vall de Chapagaon, Bungamati, Khokana i Kirtipur dormint en un monestir, i diferents opcions per fer a la pròpia Katmandú.

Nepal amb Royal Enfield / 16 dies. Un recorregut circular amb les clàssiques motos de 500cc Royald Enfield combinant els llocs destacats de Nepal, des de Katmandú, Pokhara, Lumbini i Chitwan, amb entorns més rurals i de muntanya com Nuwakot, Ghachok, Tansen o Namo Buddha, a través d’entorns i allotjaments molt escollit. Una experiència única.

Nepal – Opcions. Un recull de les diferents opcions que es poden fer durant els nostres viatges. Les opcions són d’un dia màxim y moltes d’elles les hem creat nosaltres expressament. És un document que es va ampliant i serveix per personalitzar el viatge particular de cada client.

Nepal – Extensions. Com a extensions entenem que hi ha com a mínim una nit de pernoctació. Són variades i hi ha des de petits treks, estades en cases particulars “de debó”, Chitwan, etc. Per configurar viatges diferents. També és un document sempre en evolució.

NEPAL – BTT i ESPORT d’AVENTURA

Nepal Extrem / 18 dies. Un recorregut a tope per Nepal que inclou rafting, BTT, salt en tàndem de parapent, trekking fins a 5416m, barranquisme i BTT per Katmandú. Per incondicionals de l’adrenalina.

Bike Nepal / 17 dies. Un itinerari que inclou dos recorreguts en BTT. Per una banda per la vall de Katmandú, per boscos, camps de conreu, granges i petits pobles. Per altra un recorregut impressionant i divertit pel baix Mustang i el Kali Gandaki, en un paisatge clarament tibetà.

Bike Katmandú / 13 dies. Un recorregut en BTT per la vall de Katmandú fins el monestir de Namo Buddha i acabant amb un recorregut en BTT per la mateixa ciutat, una experiència inoblidable.

NEPAL – TREKS

Camp Base de l’Everest / 19 dies. Amb un itinerari que hem variat respecte la ruta més típica, i mirant de no repetir les pernoctacions, un dels destins més demandats però no per això menys impressionant.

Els tres colls del Sagarmatha / 22 dies. Un trek d’alt nivell, recorrent les diferents valls del Khumbu, literalment als peus de les muntanyes més altes del món, envoltats de cims altíssims coberts de neus perpètues y creuant tres colls mítics a més de 5000 metres d’alçada.

Pikey Peak / 16 dies. Un trek diferent per el baix Khumbu molt interessant cultural i humanament, amb vells monestirs i algun allotjament en cases particulars, per un entorn on encara no tot gira al voltant del turisme.

Annapurna Circuit – Complert / 22 dies. Molt poca gent fa encara avui la ruta complerta, i la veritat és que val molt la pena, amb una variació de paisatges, entorns i ètnies sense igual.

Annapurna Circuit – fins a Jomsom / 18 dies. El que es considera la primera part del circuit és també una opció realment molt interessant, amb el retorn en avió des de la població de Jomsom.

Annapurna Circuit – Extensió Tilicho Tal / extensió de 3 dies. Tant si es fa complert com si es fa fins a Jomsom, la visita al llac Tilicho aporta un plus per un entorn solitari i feréstec.

Pel Kali Gandaki / 14 dies. La mítica ruta per arribar al Mustang i que comunicava el Tíbet amb Nepal. Un recorregut amb l’avantatge que es pot combinar amb vehicle.

Annapurna Santuari / 19 dies. Aquest trek entra per la profunda vall direcció nord fins arribar al circ que tanquen els Annapurnes, i inclou la pujada a Poon Hill i el recorregut de Ghandruk, fent-lo més complert i interessant.

Ghandruk i Poon Hill / 15 dies. Un recorregut més assequible a tothom, però molt bonic i interessant a nivell humà, amb unes vistes dels Himalaies des de Poon Hill inigualables.

Mardi Himal / 13 dies. Resseguint l’aresta oriental que tanca la vall del Santuari de l’Annapurna amb la impressionant presència del Machhapuchhre sempre present. Un trek no massa llarg, solitari i força feréstec.

Langtang i els llacs de Gosainkund / 18 dies. Donat que va patir força devastació al terratrèmol de 2015, és interessant poder recolzar la seva població reactivant la seva economia. Valls profundes, pastures de yaks, muntanyes al llindar del Tibet i llacs sagrats.

Mustang / 22 dies. Un paisatge àrid tacat del verd intens dels conreus als petits pobles dispersos, enmig d’un entorn humà molt particular, en el que era l’antic Regne de Lo. Impressionant a tots els nivells malgrat ser de preu elevat per les taxes.

BHUTAN

Bhutan – Nga Druk Gai / 15 dies. El nostre itinerari personalitzat per Bhutan ofereix una visió complerta d’aquest petit però interessantíssim país, amb una cultura de caire tibetà gelosament protegida.

Bhutan – Kuzu Zangpo / 13 dies. Donat que Bhutan sol ser un destí amb el preu una mica elevat, aquesta es la versió una mica reduïda, i per tant una mica més econòmica, del nostre itinerari.

TIBET

Tibet – Gran Tibet / 17 dies. Una ruta circular completa per la zona est i nord de Lhasa fins el llac Nam-Tso, per baixar després fins als peus de l’Everest i retornar cap a Lhasa.

Tibet – Ruta al Chomolungma / 15 dies. Des de Lhasa fins a l’anomenat Camp Base de l’Everest -Chomolungma en tibetà- variant una mica respecte els itineraris normals, fent-lo més tranquil i parant a diferents llocs d’anada respecte la tornada.

SIKKIM

Sikkim i Darjeeling / 15 dies. Hem dissenyat especialment aquest itinerari endinsant-nos una mica més al nord i poder tenir una visió més amplia d’aquest petit estat de l’Índia, que barreja fortes dosis de cultura tibetana i nepalesa.

ALTRES

Quatre Coses Sobre Nepal. Hem escrit aquesta petita guia de Nepal que inclou informació pràctica, consells útils i alguna curiositat, perquè el viatger la pugui llegir abans d’emprendre el viatge cap aquest país.