Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Quatre coses sobre Nepal

Hem actualitzat la nostra petita guia “Quatre coses sobre Nepal”. No ha canviat molt respecte a l’anterior que era del 2014, però si que hem refet o afegit alguns detalls, canviat algunes fotos, etc. La realitat de Nepal tampoc és la mateixa després del terratrèmol del 2015 i la notícia és que està evolucionant cap a bé.
Aquesta guia és un recull de diferents informacions, consells i suggeriments que hem pensat que són interessants i útils per al viatger, al marge de la informació que ja està continguda en el dossier de cada viatge.
Esperem que us sigui benútil a vosaltres perquè la llegiu abans de marxar cap a Nepal i deixar-la a casa. Us l’enviarem juntament amb el dossier del viatge.

Contacta amb nosaltres per obtenir el dossier amb la informació detallada.
Demana’ns tota la informació que necessitis, totes les preguntes que et sorgeixin.