Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ens segueixes? / ¿Nos sigues?

[one_half padding=”0 15px 0 0″]Hola
M’he pres la llibertat d’adjuntar-vos com a seguidors del nostre web en català/castellà planhimalaya.cat de forma que podeu estar al cas de les nostres novetats. En realitat no publiquem gaire sovint, així que no rebreu gaires “posts” al llarg de l’any. Tot i així, si no en voleu rebre -i si us he importunat us demano disculpes- podeu donar-vos de baixa fàcilment al web o simplement m’envieu un mail a jordi@planhimalaya.cat

A vegades em pregunto a mi mateix quin és l’avantatge o el punt diferenciador que podem oferir respecte a altres agències. Està clar que creiem en la manera com treballem i crec fermament que tenim bona cura dels viatgers i dels itineraris, però… què més?
Crec que l’avantatge és tenir una figura que està a cavall dels dos mons. Jo no visc permanentment a Nepal però si que hi passo força temps cada any, i a cada any descobreixo nous racons, noves coses a fer que intento incloure als nostres itineraris.
Al no ser nepalès el meu punt de vista és diferent, veig el país com a turista, com a foraster, i em puc posar fàcilment en la pell dels nostres clients, tot i que intento imprimir la meva pròpia manera de viatjar i la nostra filosofia.
Però per a vosaltres les agències hi ha un avantatge més i és que parlem el mateix idioma, no us cal fer cap traducció i puc adaptar els itineraris als vostres interessos, la vostra manera de fer, i fins i tot puc fer la maquetació dels vostres prospectes. “win to win”.
En aquest sentit estic reelaborant els nostres documents (que aniré actualitzant) de manera que els preus i els detalls destinats a l’agència estan al final i tota la informació per al viatger forma un bloc continu des de l’inici. Si algun client s’interessa per algun dels nostres destins i no els teniu maquetats en el vostre disseny, és fàcil imprimir el document i simplement eliminar els darrers fulls. Fins i tot podeu substituir el logo de PLAN HIMALAYA i les dades fàcilment per les vostres en el document de word.

Espero que tot plegat ho trobeu interessant i que em feu arribar les vostres observacions.
Gràcies!

[/one_half]

Hola
Me he tomado la libertad de adjuntarte como seguidor de nuestra web en castellano/catalán planhimalaya.cat de forma que puedas recibir nuestras novedades. En realidad no publicamos muy a menudo, así que no recibirás muchos “posts”. Sin embargo, si no deseas recibirlos -y te pido disculpas de antemano si te he importunado- puedes darte de baja fácilmente en el web o simplemente envíame un mail a jordi@planhimalaya.cat

A veces me pregunto a mí mismo cuál es la ventaja o el punto diferenciador que podemos ofrecer con respecto a otras agencias. Está claro que creemos en la manera en que trabajamos y creo firmemente que tenemos buen cuidado de los viajeros y de los itinerarios, pero … ¿qué más?
Creo que la ventaja es tener una figura que está a caballo de los dos mundos. Yo no vivo permanentemente en Nepal pero si que paso bastante tiempo cada año, y cada año descubro nuevos rincones, nuevas cosas para ofrecer que intento trasladar a nuestros itinerarios.
Al no ser nepalí mi punto de vista es diferente, puedo ver el país como turista, como forastero, y me puedo poner fácilmente en la piel de nuestros clientes, aunque intento imprimir mi propia manera de viajar y nuestra filosofía.
Pero para vosotros las agencias hay una ventaja más y es que hablamos el mismo idioma, no necesitáis hacer ninguna traducción y puedo adaptar los itinerarios a vuestros intereses, vuestra manera de hacer, e incluso puedo hacer la maquetación de vuestros prospectos . “Win to win”.
En este sentido estoy reelaborando nuestros documentos (que iré actualizando) de manera que los precios y los detalles destinados a la agencia están al final y toda la información para el cliente forma un bloque continuo desde el inicio. De esta manera si algún cliente se interesa por alguno de nuestros destinos y no los tenéis maquetados en vuestro formato, es fácil imprimir el documento y simplemente eliminar las últimas hojas. Incluso podéis sustituir el logo de PLAN HIMALAYA y los datos fácilmente por los vuestros en el documento de word.

Espero que lo encuentres interesante y que me hagáis llegar cualquier observacion.
¡Gracias!

130883975_jbvug7be__hjb6710_edit